„Prieš ketverius metus, kai 2004-aisiais Lietuva įstojo į Europos Sąjungą, – mūsų šaliai tai buvo didelis įvykis. Šią istorinę dieną į sostinę buvo atvykęs žymus CNN žurnalistas Richardas Questas. Puikiai pamenu tą dieną todėl, kad ji pakeitė mano gyvenimą.

Žinoma, tai skamba banaliai, tačiau kaip tik tada aš susipažinau su tikrai savo darbą išmanančiu žmogumi. Charizmatiškas vedėjas darė reportažą apie naująsias Europos Sąjungos valstybes ir kalbėjosi su paprastais piliečiais. Tarp tų žmonių atsidūriau ir aš. Dėl to labai džiaugiausi, nes Richardas Questas man yra tikro žurnalisto pavyzdys“, – pasakoja Gediminas.

TV3 vakaro žinių vedėjas džiaugiasi naujuoju amplua, dinamišku darbu, darbščiu ir entuziastingu kolektyvu ir kasdieniniais iššūkiais.

„Vakaro žiniose turime naują rubriką – „Tautos balsas“. Tai yra proga išeiti į gatvę ir bendrauti su žmonėmis, išklausyti jų nuomonių. Aš stengiuosi savo darbą atlikti nuoširdžiai ir visapusiškai. Turiu ko siekti, dar daug ko turiu išmokti, o svarbiausia – turiu į ką lygiuotis“, – šypsosi žymiojo CNN žurnalisto Richardo Questo gerbėjas Gediminas Jaunius.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją