Vieni žavėjosi, kiti pasigedo nuogumo, bet nė vienas neliko abejingas. Įdomu, ką lietuvaičiai dar norėtų matyti erotiškojo „Playboy“ viršelyje?

KLUBAS.LT rinkimuose – karščiausios, geidžiamiausios ir žinomiausios pramogų pasaulio moterys, kurios jau vienaip ar kitaip demonstravo savo gražų kūną įvairiems leidiniams. Kuri turėtų papuošti naujo žurnalo vyrams viršelį?

Gintarė Ramonaitė(nuotrauka viršuje). Gintarė per pastaruosius mėnesius jau užsitarnavo drąsiausios ir šiek tiek vulgarokos merginos apibūdinimą. Ji pozavo apsinuoginusi, KLUBUI.LT pasakojo apie sekso naudą ir meilę moterims ir nė kiek nesidrovėdama tikino, kad apsinuoginusi dar kartą pozuotų, bet tik profesionaliam fotografui ir gerbiamam žurnalui. Ko ne puiki kandidatė „Playboy“.

Donata Baltrušaitytė-Laisva. Dar viena apsinuoginti prieš spaudos fotografą išdrįsusi mergina, tiesa, vėliau pasigailėjusi ir netgi dėl to nebedrįsusi drauge su šiai avantiūrai pasiryžusia drauge Gintare lipti į sceną. Tačiau galbūt Laisva, turėdama šiek tiek patirties, ryžtųsi pozuoti populiariausiam vyrų žurnalui?

Džordana Butkutė. Džordana Butkutė – vėl populiarumo viršūnėje. Vis dar jaunatviška, surenkanti pilnas koncertų sales, energinga ir laiminga. Džordanos figūra kone tokia pat kaip prieš dvidešimt metų, kai ji drąsiai galėjo pozuoti leidiniams šiek tiek apsinuoginusi. Kadaise Dž. Butkutė puošė „TV antenos“ viršelį, o kodėl dabar negalėtų papuošti „Playboy“.

Gintarė Karaliūnaitė. Nors dabar Gintarė apie savo putlias įspūdingas krūtis nebekalba ir spaudoje rečiau pasirodo, prieš dešimtmetį atlikėja neslėpdama puikavosi savo moteriškais apvalumais ir iškilimais. Apsinuoginusi, tiesa, subtiliai, Gintarė pozavo spaudai ir prisipažino mananti, kad ji – erotiška moteris. Galbūt būtent jai derėtų prisiminti senus laikus ir vėl nusimesti drabužėlius, kaip tada žurnalui „Adomas“?

Natalija Zvonkė. Nors žurnalo viršelyje Natalijos apsinuoginusios dar nematėme, galbūt tiesiog nebuvo tinkamo leidinio ir tinkamos progos? Juk Natalija sutiko pozuoti seksualiai fotosesijai erotiniam kalendoriui, o būdama „Playboy“ mergina ji ir šiokį tokį tarptautinį statusą šioje srityje įgautų, juk A. Valentaitė-Pinkevičienė sutiko.

Goda Sabutytė taip pat seksualiai apsirėdžiusi pozavo to paties kalendoriaus fotosesijoje. Manoma, kad Godai atiteks kalendoriaus viršelis, todėl ne ką prasčiau būtų ir dar vienas – vyrų žurnalo – viršelis. Nors Goda apie erotiką jokių užuominų nepateikia, bet, galbūt, nustebins savo gerbėjus pasirodžiusi naujame amplua? Juk Goda, vis tik, viena geidžiamiausių Lietuvos padangės žvaigždučių.

Justė Mozolytė Justės Mozolytės ir buvusios jos meilės Vaido Baumilos fotosesija, kurioje jiedu – be rūbelių, dar visai šviežia. Nors pikantiškų vietelių tame viršelyje nesimato, Justė įrodė, kad yra itin drąsi mergina, juk nusimetė drabužėlius ne tik prieš fotografą, bet ir prieš buvusį vaikiną. Drąsios merginos visada tinkamos karštoms fotosesijoms.

Vaida Židonytė. Modeliu Italijoje dirbusi Vaida žino, kaip parodyti nuogą kūną išties nieko neparodant. V. Židonytė taip pat visai neseniai puošė vieno bulvarinio žurnalo viršelį, kuriame, subtiliai prisidengusi, buvo nusimetusi visus drabužėlius. Argi ne tokios moters reikėtų pasaulinio garso žurnalo viršeliui? Figūringa, žavi ir išvaizdi.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)