Vis dėlto vedybų maratonas baigėsi ir Klubas.lt skaitytojams siūlo apžvelgti visą vestuvių sezoną – nuo praėjusios vasaros pabaigos, kai Violeta ir Vilius pradėjo savo Tarasovų šeimą, iki šio rudens pradžios, kai prie altoriaus žengė Gediminas Nadtočis-Natas. Prisimindami žinomiausių žmonių sutuoktuvių akimirkas balsuokite už savo svajonių vestuves – tokias, kokių patys norėtumėte.

Violeta ir Vilius(nuotrauka viršuje). Violeta Riaubiškytė Tarasoviene tapo 2007-ųjų rugpjūčio 30-ąją. Pramogų pasaulio pora tuokėsi slapčia, Klaipėdoje. Tačiau kad ir kaip įžymybės slėpėsi už asmens sargybinių ir juodų skėčių, paparaciai vis tiek užfiksavo jų pasivaikščiojimą paplūdimiu, vaišes ir svečius. Puota vyko Laikrodžių muziejaus kiemelyje milžiniškoje palapinėje. Šioms vestuvėms populiariausias savaitraštis Lietuvoje skyrė daugiausia puslapių, kiek yra skyręs bet kokių įžymybių sutuoktuvėms nušviesti. Net Laimutis Pinkevičius gavo keliais puslapiais mažiau.

Vaida ir Deividas. Tituluota gražuolė V. Grikšaitė ir žymus futbolininkas D. Česnauskis susituokė 2008-ųjų birželio 6-ąją. Nors pora gyvena Škotijoje, savo šventę surengė gimtinėje, o planuoti ją pradėjo likus daugiau nei metams iki sutuoktuvių. Vaida vilkėjo antikinio stiliaus paprastą, bet elegantišką suknelę, kurią jai pasiuvo dizainerė L. Daugirdaitė. Pora savo sutuoktuvių datos ir vietos nuo visuomenės neslėpė – mielai pozavo fotografams ir šypsojosi smalsuoliams.

Svetlana ir Angelo. Garsiausia Lietuvos manekenė Svetlana Griaznova ir italų kilmės medikas Angelo Acquista prieš Dievą amžiną meilę ir ištikimybę prisiekė 2008-ųjų birželio 14-ąją. Pora pasirinko Šv. Teresės bažnytėlę Vilniuje ir puotą „Stiklių“ restorane. Nuotaka vilkėjo Juozo Statkevičiaus sukurtą šampano spalvos suknelę. Nenuostabu, kad Juozas rūpinosi nuotakos įvaizdžiu kiekviename žingsnyje – jiedu su Svetlana geri draugai, o žymus dizaineris nuotaką pasirinko savo kvepalų reklamos veidu.

Vytenis ir Monika. Krepšininkas Vytenis Jasikevičius ir išrinktoji Monika Girdaitė žiedus sumainė 2008-ųjų liepos 5-ąją. Į vestuves jiedu sukvietė kelis šimtus svečių, o joms išleido, kaip kalbam ne dešimtis, o kelis šimtus tūkstančių litų. Šventės žvaigžde tapo specialiai į Kauną sugrįžęs Vytenio brolis Šarūnas Jasikevičius, kuris ir padėjo jaunėliui broliukui surengti tokią šventę. Iškilminga dviejų dienų puota vyko Šešuolėlių dvare.

Daina ir Antanas. Daina Randers Antano Boso žmona tapo 2008-ųjų liepos 29-ąją. Pora susituokė ne Lietuvoje, bet vedybos dviem kainavo ne mažas krūvas pinigėlių. Bahamuose vykusių sutuoktuvių ir medaus mėnesio pora tikriausiai niekada nepamirš. Išskirtinis dėmesys, nardymas su rykliais, romantiška aplinka ir jokių žurnalistų. D. Bosas vilkėjo gėlėta, paplūdimio vestuvėms pritaikyta suknele, o A. Bosas apsivilko baltą kostiumą.

Eglė ir Andrius. Žurnalistė ir laidų vedėja Eglė Vaičytė amžinąją meilę išrinktajam Andriui Šulskiui prisiekė 2008-ųjų rugpjūčio 15-ąją Biržų bažnyčioje. Vestuvės buvo tradiciškai Lietuviškos, tik nuotaka visų dėmesį kaustė savo netradiciškais apdarais. Indros Dovydėnaitės sukurtas vestuvinis kostiumas vienus šokiravo, o kitiems baltą pavydą įžiebė. Vestuvių šventė vyko dvi dienas, o joje dalyvavo apie 70 svečių.

Maksas ir Eva. „Biplan“ lyderis Maksas Melmanas savo išrinktąją Evą prie altoriaus vedė 2008-ųjų rugpjūčio 16-ąją. Maksas tvirtino, kad iš savo vestuvių reklamos nedarys, bet į vestuvių ceremoniją Vilniaus santuokų rūmuose sugūžėjo visas būrys fotografų. Elegantiškas jaunikis ir dailia suknia pasipuošusi jaunoji nuo paparacių nebėgiojo. Tačiau Makso vestuvės išties nebuvo reklaminės – jose nedalyvavo dešimtys garsių ir įtakingų žmonių.

Laimutis ir Asta. Laimutis Pinkevičius ir Asta Valentaitė Lentvario bažnyčioje amžinai vienas kitą mylėti ir gerbti prisiekė 2008-ųjų rugsėjo 6-ąją. Milijonierius ir „Vilniaus vartų“ bendrasavininkė iškėlė ištaigingą puotą, o savo vestuvių šventę pavertė labdaringu vakaru. Svečių dovanoti minkšti žaislai bus skirti vaikų namų auklėtiniams. Po bažnyčios šventė tęsėsi L. Pinkevičiui priklausančių Tiškevičių rūmų sode, o vakare svečiai sugūžėjo į sostinės klubą „Pacha“. Nuotaka vilkėjo J. Statkevičiaus suskurtą suknelę, o vakarui persirengė Ramunės Piekautaitės kurta suknia.

Edvinas ir Vesta. Olimpinių medalio savininkas Edvinas Krungolcas su mylimąja Vesta susituokė tą pačią dieną, kaip ir Laimutis su Asta. E. Krungolcas nuotaką vedė prie Šventų Jonų bažnyčios altoriaus. Pora ilgai slėpė vestuvių vietą, bet nepageidaujamo dėmesio išvengti nepavyko. Švęsti Edvinas su Vesta ir artimaisiais vyko į Nidą.

Natas ir Erika. Gediminas Nadtočis-Natas išrinktąją vedė 2008-ųjų rugsėjo 12-ąją. Dzūkijoje vykusias vestuves Natas su Erika ir penkiasdešimčia žmonių šventė dvi dienas. Kaip sakė pats jaunavedys, vestuvės nebuvo panašios į milijardieriaus, bet labai mielos ir jaukios. Kompanija šventė Erikos močiutės sodyboje.

Kurios įžymybių vestuvės panašiausios į jūsų svajonių vestuves – spręskite balsuodami.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją