Apie Karimą El Chiaty žinoma tik tiek, kad jis yra gana jaunas Egipto turtuolis, o apie jo plačią piniginę galima spręsti vien ir vestuvių biudžeto iš kviestinių svečių sąrašo, į kurį pateko 400 žmonių, tarp kurių – nemažai verslininkų bei mados industrijos gražuolių.

Į Mykonos saloje kelias dienas trukusią vestuvių šventę atvykę svečiai buvo apgyvendinti 15-20 liukso klasės vilų, o visas vestuvių biudžetas įvertintas penkiais milijonais eurų.

34 metų Anai Beatriz Barros, kuri nuo pat 2002 iki 2009 metų (išskyrus 2004-uosius) dalyvaudavo kultiniuose „Victoria's Secret“ šou, tai yra pirmoji santuoka.

Vestuvių puota vyko už uždarų durų, tačiau fotografai turėjo progą įamžinti į ją besirenkančius svečius. Kai kurioms moterims, pasipuošusioms efektingomis suknelėmis tapo prilaikyti suknelių kraštus – kad tik saloje siaučiantis vėjelis nepakeltų jų ir neparodytų kai ko daugiau. Deja, vėjo spąstų nepavyko išvengti jaunam olandų modeliui Romee Strijd – dvidešimtmetė mergina galbūt iš nepatyrimo tik paskutiniu momentu puolė gaudyti į viršų kylančios suknelės kraštus, tačiau jau buvo per vėlu – budrūs paparaciai spėjo įamžinti, kokios gi spalvos kelnaites vilki mergina.