Praėjusi tiesioginė transliacija dalyviui Domui buvo kaip niekada kupina išbandymų. Didžiausią dėmesį vaikinas skyrė šviesaus atminimo Vytauto Kernagio dainai „Margi sakalai“. Tačiau atliekant antrąją, Bryano Adamso, dainą, Domui ne viskas klostėsi taip, kaip jis planavo. Po pasirodymo varėniškis neslėpė nusivylimo savimi, tačiau net tada neketino nuleisti rankų. „Dėl viso pikto reikia ruoštis išlikimo dainai“, – kalbėjo Domas. Tačiau žiūrovai vyresniųjų kategorijos nariui suteikė šansą toliau dainuoti projekte.

Šią savaitę vaikinas daug repetavo tam, kad scenoje pasirodytų kuo geriau. „Esu be proto dėkingas už palaikymą. Tai man yra svarbiausia. Tačiau nenoriu, kad mano gerbėjams tektų nusivilti ir balsuoti ne dėl to, kad patiko mano pasirodymas, o tam, kad aš neiškrisčiau. Šį kartą „X Faktoriuje“ kris du dalyviai, tad kova bus dar sunkesnė“, – sako Domas, sulaukiantis didelio gerbėjų palaikymo, ypač – dailiosios lyties atstovių.

Paklaustas ar kuri nors iš projekto dalyvių Domui krito į akį, vaikinas nusijuokė. Pasak varėniškio, jam patiktų viena mergina, bet ji jau užimta. Jos širdį yra užkariavęs... Justinas Jankevičius! Marijaus Mikutavičiaus mokinys Domas neslepia susižavėjimo „X Faktoriaus“ teisėja Juste Arlauskaite-Jazzu.

„Justei aš jaučiu ypatingą simpatiją. Pamenu, išėjęs į sceną pirmosios atrankos metu jaučiausi labai susikaustęs iki kol pamačiau šiltą jos šypseną. Tai man padėjo savyje atrasti daug drąsos“, – prisiminė vaikinas.

Dar vienas dalykas, neduodantis Domui ramybės – darbo paieškos. Nors vaikinas yra baigęs verslo vadybos, marketingo krypties studijas, dabar yra sužavėtas ne tik buvimu scenoje, bet ir projekto užkulisiais. „Norėčiau išmėginti savo jėgas šou verslo vadyboje, renginių organizavime. Norėčiau darbo, kur reikėtų bendrauti su žmonėmis, o ne sėdėti užsivertus popieriais. Pasibaigus projektui reikės rimtai užsiimti darbo paieškomis“, – šypsosi Domas.

I.Boiko nuotr.