„Turėjo būti medaus mėnuo ir Maldyvai, bet kadangi skyrybos, tai draugės ir Maljorka“, – šypsojosi moteris.

A. Stumbrė pasakojo, kad ši kelionė buvo suorganizuota ir jos gimtadienio proga. „Norėjau tobulai atšvęsti! Labai norėjau paplaukioti laivu, nes pernai su Donata Lanzarotėje plaukiojome jachta ir labai patiko.

Tad šiemet vėl paprašiau laivelio ir bičiulės išrinko. Be galo džiaugiausi, teko vairuoti ir pačiai!“, – įspūdžiais dalijosi moteris.

Pasiplaukioti moterys išvyko trise – viena bičiulių kiek per ilgai pabuvo saulėje ir pasijuto prastai. Ispaniškos atostogos padėjo atsipalaiduoti, tad D. Virbilaitė ir A. Stumbrė įsiamžino be liemenėlių.

„Ispanijoje vietinės ir daugelis kitų moterų deginasi nuogomis krūtinėmis, tad ir mes įsisukome į šį sūkurį ir pajutome laisvę, kuria mėgavomės su kaupu. Aš, aišku, stengiausi nepersistengti po operacijos, bet, kiek galėjome, tiek džiaugėmės tobulu laiku ir laisve“, – sakė A. Stumbrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)