Dažniausiai moteris į reporterių ir fotografų dėmesį patenka dėl savo ekstravagantiškų apdarų, kurių dėka yra įvykęs ne vienas nemalonus incidentas – keturiasdešimtmetė Victoria Hervey, ko gero, Didžiosios Britanijos moterų, kurioms suknelės yra iškrėtusios piktus pokštus, sąraše yra tarp pirmaujančių.

Tačiau šį kartą apkalbų mėgėjus Victoria Hervey jau glumino ne savo vakarinėmis suknelėmis, o maudymosi kostiumėlio pasirinkimu. Barbadose žiemos atostogas leidžianti moteris galbūt ir tikėjosi čia išvengsianti paparacių dėmesio, tačiau jie tokio „laimikio“ pražiopsoti tiesiog negalėjo.

Į paplūdimį išsiruošusi Victoria Hervey patvirtino moters, kuri būtinai apsirengs įdomiau ir net provokuojančiai, reputaciją. Šį kartą ji pasipuošė ryškiai žaliu vienos dalies maudymosi kostiumėliu, gal net kiek ir per daug apnuoginančiu britų aristokratę. Į akis negalėjo nekristi ir masyvus kaklo papuošalas – vargu, ar patogu bangose šėlioti su tokiu papuošalu. Tačiau nuotraukoms jis, žinoma, prideda svorio.