Jos ilgametis draugas ir vadybininkas pop princesei pasipiršo parašęs romantišką eilėraštį. Kaip praneša britų bulvarinis dienraštis „The Sun“, Jasonas namus Los Andžele papuošė žiedlapiais ir žvakėmis, paskaitė Britney eilėraštį ir padovanojo jai gėlės formos žiedą su deimantu.

Dienraščio šaltinis sakė, jog dainininkė jaučiasi lyg devintame danguje ir, žinoma, atsakė „taip“: „Britney nori sėslaus gyvenimo ir trokšta susilaukt dar vaikų, tačiau ji yra konservatyvių pažiūrų ir neketina susilaukti vaikų, kol nėra ištekėjusi.“

Pirmą kartą B. Spears už vaikystės draugo ištekėjo Las vegase 2004-aisiais, bet jų santuoka buvo anuliuota praėjus vos 55 valandoms nuo jos įregistravimo. Antrą kartą Britney kėlė prašmatnias vestuves, o trečią tuoktuvių ceremoniją, kalbama, ketina daryti kuklią. Pora svarsto galimybę tuoktis Havajuose.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją