Vienas Jurijus pasirodė ir ketvirtadienį vykusiame vakarėlyje, į kurį kitos žvaigždės vedėsi savo antrąsias puses.

KLUBAS.lt šaltiniai teigia, kad J.Levčenkovo ir Sindijos ryšys jau kurį laiką braška. Pasak šaltinių, J.Levčenkovą ne kartą buvo galima išvysti populiariose sostinės pasilinksminimo vietose pakankamai artimai flirtuojant su kitomis moteris. Pats Jurijus į kalbas nesileidžia ir asmeninių santykių su žmona fazės nekomentuoja.

Praėjusių metų vasarą žiniasklaidoje pasirodžiusiose publikacijose J.Levčenkovas spalvingai pasakojo, kad siekdamas Sindijos, su kuria susipažino viename Maskvoje vykusiame konkurse, širdies, turėjo praeiti nelengvą kelią. Jam teko į Kiniją pas būsimus uošvius skristi devynis kartus, gyventi po mėnesį laiko – kad turėtų pakankamai laiko pažinti vienas kito būdo ypatybes. Nors Sindijos tėvų leidimo įsimylėjėliai negavo, pora susituokė Vilniuje. Panašu, kad vieno madingiausio Lietuvos kirpėjo ir egzotiškos Kinijos gražuolės šeimyninė idilė ilgai netruko.

Su vyru lietuviu laimės nerado ir televizijos projekte „Lietuvos dainų dešimtukas“ išgarsėjusi kambodžietė Yalin Mey Polujanskas. Po šešerius metus trukusios santuokos su verslininku Jurgiu Polujansku, pora, auginanti dukrytę Sidney, nusprendė pasukti skirtingais keliais.