Tiesa, žinomo vyro žmona vis tik sako, jog nėra šimtu procentų patenkinta savo kūnu – jame mato nemažai trūkumų, tačiau žino, ką daryti, kad nuotraukose atrodytų idealiai.

„Nepasakyčiau, kad šiuo metu myliu savo kūną – vis gi esu po dviejų gimdymų. Nors turiu nemažai problematiškų kūno vietų, fotografuojantis pagaunu tinkamą kampą, suderinu apšvietimą ir tuomet nuotraukose atrodau gražiai, – prisipažįsta Goda. – Kad kūnas atrodytų geriau, einu į sporto salę, tačiau valgau ką noriu – man maistas yra vienas didžiausių gyvenimo malonumų.“


Moteris sako, jog taip pat labai mėgsta gaminti – tai daryti galėtų kone visą diena. Nors Goda ir sako, kad savo kūno nelaiko tobulu, visgi įvardijo vietas, kurios jai patinka.

„Man manyje patinka iš mamos paveldėtos putlios lūpos – jas paveldėjau iš mamos, galbūt todėl jų niekada nekoregavau. Taip pat patinka akys – jos didelės, – pasakoja Goda. – O kalbant apie kūną... Na, esu patenkinta naująja krūtine – tokią turėjau paauglystėje. Nenorėjau tokios krūtinės, kokią turi dauguma „pupyčių“. Nuostabaus gydytojo dėka ne pakeičiau, bet susigrąžinau savo krūtinės formas.“

Boksininko Evaldo Petrausko žmona teigia, kad kūną galima patobulinti sportuojant, tačiau yra dvi probleminės vietos, kurias moteris koreguotų.

„Tai – pilvas ir pagurklis. Tačiau kol kas nieko nekeisiu – juk dar esu gana jauna“, – šypteli G. Petrauskienė.


Socialiniame tinkle „Instagram“ moteris nevengia dalintis nuotraukomis, kuriose ji dažnai būna vos prisidengusi kūną. Goda Delfi pasakoja, jog jai patinka turėti gražių, meniškų nuotraukų.

„Pas mus Lietuvoje į nuotraukas, kuriose matyti apnuogintas kūnas, žiūrima kreivai. Prasideda baisūs komentarai. Tačiau manau, kad žmonės, kurie supranta meną – jie niekada nesmerks. Priešingai – palaikys, – įsitikinusi moteris. – Man neužtenka kelių fotografijų prie jūros ar iš gimtadienio. Aš noriu turėti gražių, meniškų, įvairaus stiliaus nuotraukų, matyti save visokią – ypač po 20-ies metų.“


Du vaikus su vyru auginanti Goda sako, kad būti mama – tai nebūtinai sėdėti prie puodų ir nuolat vaikščioti po namus su šluota.

„O juo labiau, jei esi jauna mama. Aš spėju padaryti viską – ir pamaitinti šeimą skirtingais patiekalais, ir namus sutvarkyti, nepamirštu ir savęs, savo pomėgių. Manau, neprivalau reaguoti į aplinkinių kritiką. Noriu mėgautis savo gyvenimu“, – pasakoja fotomodeliu dirbanti moteris.

Dažniausiai Godą fotografuoja vyras – tik du kartus E. Petrausko žmoną fotografavo moteris.

„Iš pradžių visada būna kiek nejauku. Tačiau visada save nuteikiu, kad tas vyras – ne kažkoks sekso ištroškęs maniakas, o menininkas, kuris nori įgyvendinti idėją. Tad telieka atsipalaiduoti ir pozuoti, lyg tai būtų tavo darbas“, – teigia Goda.


Nuotraukose matyti ir moters aistra tatuiruotėmis – piešiniais kūną Goda ėmė dailinti sulaukusi 16-os metų.

„Tai buvo paprastas ornamentas ant pilvo, tačiau po dviejų gimdymų jis išsitampė – iki šiol nespėjau jo sutvarkyti. Kitą tatuiruotę pasidariau būdama 18-os metų ir užsikabinau. Tačiau nesigailiu! Dabar net nebeįsivaizduočiau savęs be jų. O senatvėje būsiu labai kieta močiutė“, – juokiasi G. Petrauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)