Šįkart žinoma moteris ilsėdamasi baseine pozuoja be liemenėlės. Šis socialiniame tinkle „Instagram“ išpublikuotas kadras sulaukė daugybės paspaudimų „patinka“. Gerbėjai negailėjo komplimentų nepriekaištingai Heidi figūrai, rašoma dailymail.co.uk.

Tiesa, projekto „Project Runway" vedėja yra ne kartą sakiusi, kad net negalvoja apie senatvę ir senti tikrai nebijo. Labiausiai ji yra dėkinga savo genams, o stebuklingais kremais ir kitomis jaunystę žadančiomis išlaikyti priemonėmis ji netiki.

Neseniai H. Klum atskleidė paslaptį, kas jai padeda išsaugoti nepriekaištingą figūrą. „Dieną pradedu nuo tirštojo kokteilio, o vėliau laukia trys rimti valgiai. Paskutinis 18 valandą. Valgau kartu su vaikais. Manau, kad tai padeda. Taigi, nevalgau 20 ar 21 val. vakare, nes prisivalgius, o jei dar porą taurių vyno išgeriu, negaliu miegoti, jaučiuosi apsunkusi", – teigia supermodelis.

Iš Vokietijos kilęs modelis ne tik nesilaiko jokių rutiniškų grožio ritualų, bet ir režimo. „Tai paprasčiausiai yra ne man. Man atrodo pernelyg sudėtinga laikytis grožio režimo. Vienintelis dalykas, kurį darau kiekvieną savaitę – dažau savo plaukų šaknis, nes iš tiesų esu natūrali brunetė", - pasakojo H. Klum.

„Kartą manęs žurnalistai paklausė, ar besiruošdama fotosesijoms praleidžiu daugiau laiko sporto salėje. Tikrai ne. Man pakanka keletos treniruočių per savaitę. Net ir sveikais užkančiais kelionių metu nepasirūpinu. Tai atrodo pernelyg sudėtinga", - sakė modelis.

Vienintelis dalykas, kurį ji iš tiesų su dideliu malonumu daro vardan savo grožio – bėgimas. Gražuolė bėga ne tik vasarą, o net 52 savaites per metus. „Daugelis moterų bėgioja tik besiruošdamos vasaros sezonui ir norėdamos atrodyti patraukliai su bikiniu.

DELFI primena, kad moteris susitikinėja su grupės „Tokio Hotel" gitaristu Tomu Kaulitzu. Nieko keisto, jog porą skiriantys 17 metų pakurstė daug kalbų. Tačiau pati Heidi tvirtina, kad turėti gerokai jaunesnį mylimąjį - puiki mintis - mat jis priverčia stengtis ir pasitempti.

„Mano vaikinas žymiai jaunesnis už mane, daugybė žmonių apie tai kalba ir klausinėja įvairių daly kų. Tai vienintelė priežastis, kodėl iš viso apie tai kalbu, nes man amžiaus skirtumas absoliučiai nesvarbus. Reikia gyventi ir mėgautis, nesukant galvos, kas ką galvoja, nes nuo to bergždžio galvojimo tik raukšlių atsiras", – per interviu „InStyle" sakė H. Klum.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)