Dabar interneto sensacija tapusi moteris „TikTok“ platformoje turi daugiau nei 52 000 sekėjų, o jų skaičius kiekvieną dieną kyla.

PeekabooPumpkin vardu pasivadinusi įžymybė gyvena Jungtinėse Valstijose, o jos vaizdo įrašai iki šiol sulaukė jau beveik pusės milijono reakcijų.

36-erių moteris turi ir „OnlyFans“ paskyrą, kurioje save vadina „tikra barzdota ištvirkėle“ ir „apkūnia gražia plaukuota moterimi“. Šioje suaugusiems skirtoje platformoje jos intymus turinys kainuoja po 12 dolerių per mėnesį (apie 10 eurų).

Ji taip pat reguliariai bendrauja su sekėjais „Instagram“ socialiniame tinkle, kur sulaukia nemažai klausimų apie savo barzdą.

Viename „TikTok“ įkeltame vaizdo įraše moteris taip pat atsakė į vienos gerbėjos klausimą, iš kur turi tiek drąsos.

PeekabooPumpkin atsakė: „Iš tiesų turėjau įdėti labai daug pastangų, jog atsidurčiau ten, kur dabar esu, ir priimčiau savo barzdą. Dabar esu kur kas laimingesnė.“

Kitas sekėjas jos paklausė – „kodėl tau plaukai auga tik ant kaklo ir smakro, o ne ant veido?“.

Socialinių tinklų žvaigždė atsakė: „Taip jau jie auga. Norėčiau, kad mano barzda būtų tankesnė, bet ji yra tokia, kokia yra.“

Vienas drąsus gerbėjas netgi pakvietė moterį į pasimatymą. Jis paklausė: „Ar tu esi vieniša? Nesu turėjęs barzdotos merginos, bet labai norėčiau su tavimi nueiti į pasimatymą.“

Deja, moteris atsakė, jog yra laimingai ištekėjusi. Ji taip pat patvirtino, kad dirba įprastą dieninį darbą ir yra „vaikštantis įrodymas“, kad kūno plaukų šalinimas lazeriu nepadeda, o esą sukuria dar daugiau problemų.

Nors dalis internautų nepraleidžia progos iš barzdotos moters pasišaipyti, PeekabooPumpkin internete sulaukia ir galybės palaikymo. „Esi gražuolė iš prigimties“, „dievinu tavo energiją“, – tokių ir panašių komentarų po savo vaizdo įrašais sulaukia neįprastai atrodanti moteris.