Apie tai, kad Lauryno Šeškaus prodiuserinė kompanija „Play TV“ ir LNK pasiryžusi siekti triuškinančių rezultatų reitingų lentelėse liudija skambios projekto dalyvių pavardės – Inga Jankauskaitė, Rolandas Vilkončius, Giedrius Drukteinis, Giedrius Savickas, Irūna Puzaraitė, Jogaila Morkūnas ir, žinoma, įvairiausi talentai ir žvaigždės iš dešimties Lietuvos miestų.

Tai, kad „Supermieste“ netrūks žvaigdžių, buvo galima įsitikinti ir pirmosios „Supermiesto“ laidos filmavime. Čia buvo galima išvysti ir po pertraukos į sceną sugrįžusią, tačiau viešumoje retai besirodančią „Mango“ lyderę Rimą Petrauskytę-Malašičevę. Rima buvo pakviesta prisijungti prie unikalaus projekto – Klaipėdos nėščiųjų choro, kuriam talkino uostamiesčio muzikos žvaigždės.

Nors didžiausio žiūrovų susidomėjimo, žinoma, sulaukė pajūrio nėštukės, Rima Petrauskytė taip pat kaip magnetas traukė Teatro arenoje buvusių žiūrovų bei fotoreporterių dėmesį. Ne tik dėl to, jog jiems buvo įdomu pasižiūrėti, kaip šiandien atrodo trejų metų dukrytę auginanti dainininkė, kurios plakatais ir nuotraukomis prieš keliolika metų buvo išklijuotus šimtų tūkstančių Lietuvos paauglių kambarių sienos.

Rima specialiai šiam pasirodymui pasirinko santūrų įvaizdį: juodą suknelę ir tokios pačios spalvos švarkelį. Tačiau Rima nebūtų popmuzikos žvaigždė su patirtimi, jei nebūtų radusi razinos , kuri privertė į ją susmigti šimtus porų akių – baltos pėdkelnės ir buvo ta detalė, kuri leido patikėti, jog Rima dar nuo „Mango“ laikų turi išsaugojusi nuojautą, kuo galima atkreipti žiūrovų dėmesį.