Nikolajus Agurbašas ir Baltarusijos dainininkė Andželika susipažino 2001 metais. Tuo metu būsimoji Rusijos oligarcho žmona už vieną pasirodymą susižerdavo nuo 300 iki 500 dolerių.

Įsiplieskus meilei, Anželikos reikalai kaip mat pajudėjo iš vietos. 2002 metais Anželika Agurbaš tapo „Misis Rusija“ - tai jau buvo jos trečiasis grožio titulas, anksčiau dainininkė buvo laimėjusi „Minsko gražuolės“ ir „Miss foto SSSR“ apdovanojimus. „Misis Rusija“ titulas Anželikai Agurbaš neatiteko vien už gražias akis – jos sutuoktinis už grožio karalienės karūną sumokėjo 50 tūkstančių dolerių.

2005 metais A.Agurbaš laimėjo kelialapį į „Eurovizijos“ finalą kaip Baltarusijos atstovė. Skelbiama, kad pasiruošimas ir dalyvavimas šiame konkurse jos turtingojo sutuoktinio kišenę patuštino jau kur kas solidesne suma – net penkiais milijonais doleriais. Tokia suma neturėtų stebinti, mat A.Agurbaš „euroviziniu“ prodiuseriu tapo Filipas Kirkorovas, daina buvo įrašinėjama Graikijoje, numeriu rūpinosi su Madonna, Celine Dion ir kitomis super žvaigždėmis dirbęs choreografas, pati A.Agurbaš ir jos komanda, reklamuodama savo dainą, po Europos šalis skraidė privačiu lėktuvu.

2007 metais pasirodęs albumas „Aš gyvensiu dėl tavęs“ oligarcho kišenę patuštino puse milijono dolerių – tiek kainavo prabangūs albumo pristatymo koncertai prestižinėse salėse ir albumo dainų prasukimas radijo stotyse.

Po dvejų metų pasirodęs albumas „Meilė! Meilė? Meilė...“ atsiėjo dar brangiau – dešrų karalius žmonos dainų įrašams bei albumo reklamavimui skyrė jau vieną milijoną ir du šimtus tūkstančių eurų.

Karjeros viršūne tapo 2011 metais Kremliuje surengtas solinis Anželikos Agurbaš koncertas. Jam buvo pasirengta iš peties – kviestinės žvaigždės, orkestras, brangios dekoracijos. Įspūdingas koncertas dešrų karaliui atsiėjo ne mažiau įspūdingą vieno milijono ir šešių šimtų tūkstančių eurų sumą. Įdomi detalė – į šou buvo parduota vos 100 bilietų, kitas 5900 vietų užėmė Nikolajui Agurbašui priklausančių įmonių darbuotojai.

Leidiniui „Komsomolskaja pravda“ įspūdingų investicijų skaičių pateikę N.Agurbašo atstovai tvirtino, kad buvusi oligarcho žmona sugeneravo ir šiek tiek pajamų. Tačiau jos, palyginti su 7 milijonų ir šimto tūkstančių eurų išlaidomis atrodo gana kuklios – vos 145 tūkstančiai dolerių.

Vasaros pradžioje pasirodžiusi žinia apie dešrų karaliaus Nikolajaus Agurbašo ir jo žmonos, dainininkės Anželikos Agurbaš santuokos griūtį po vienuolikos metų vedybinio gyvenimo sukrėtė Rusijos ir Baltarusijos pramogų pasaulį. Skyrybų iniciatore tapo A.Agurbaš, kuri, kaip kalbama užkulisiuose, tiesiog panoro laisvės.