Tačiau TV3 laidos „TV pagalba“ gerbėjai Atlantą, taip uoliai skubėjusią į pagalbą Lietuvos žmonėms prieš kelerius metus, eteryje išvys tik vieną kartą. Atlanta gelbėtojos karjerą nusprendė prisiminti šią savaitę švenčiamo TV3 penkioliktojo gimtadienio proga.

„Padėjome Panevėžio vaikams , - iš komandiruotės grįžusi nuveiktu geru darbu džiaugėsi Atlanta. – Pasirodo, vaikams skirtoje smėlio dėžėse nebuvo smėlio, tad pasirūpinome, kad iš karjero atvežtų šešias tonas smėlio ir išbertų jį į dėžes“.

Ne viskas klostėsi kaip sviestu patepta – filmavimo darbus apsunkino liūtis. „Grįžau kiaurai peršlapusi“, - rodos, nė kiek dėl tokios gamtos išdaigos nenusiminė Atlanta, po įtemptos darbo dienos mirkdama karštoje vonioje.

Galbūt šis vienadienis sugrįžimas į „TV pagalbos“ gretas reiškia, kad Atlanta netrukus kur kas ilgesniam laikui grįš į televizijos eterį? „Ne, - nusijuokė pašnekovė. – Man buvo smagu prisiminti laiką, praleistą „TV pagalboje“, tačiau aš iš jos ir išėjau todėl, jog suvokiau, kad kiekvienas turi daryti tai, ką daro geriausiai. Yra žmonių, kurie tai daro geriau už mane. Nemanau, kad reikėtų lįsti visur – ir kur dera, ir kur nedera“, - mintį apie galimą grįžimą į „TV pagalbą“ paneigė Atlanta.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją