Vėlų pirmadienio vakarą moteris savo paskyrose socialiniuose tinkluose publikavo nuotrauką, kurioje ji, vilkėdama tik mėlynus vyriškus marškinius (ir demonstruodama nuostabias apnuogintas kojas), rankoje laikydama kavos puodelį, mąsliu žvilgsniu žvelgia į fotografą. Šalia jos įsitaisęs snaudžiantis šunelis, ant stalelio sukrauta nedidukė krūvą knygų, fone matyti paklota dvigulė lova – vaizdelis atrodo tarsi kadras iš prancūziškos melodramos.

Nuotrauką lydi itin asmeninis Astos Vaentaitės įrašas, kuris sugriauna visas Vilniuje sklandžiusias kalbas, jog buvusi statybų magnato Laimučio Pinkevičiaus žmona yra užmezgusį ryšį su kitu vyru.

„Jei turėčiau vaikiną...Valentino dienos proga dovanočiau jam Cristiano Ronaldo CR7 marškinius, nes savaitgaliais galėčiau pati juos nešioti, - paatviravo Asta Valentaitė ir angliškai pridūrė, jog nieko nėra seksualiau nei moters, vilkinti vyriškus marškinius.

Ne vienas žinomas žmogus, pamatęs tokį Astos Valentaitės įrašą, paskubėjo ją guosti, siūlytis į pagalbą ar dalintis įžvalgomis.

Dar prieš kelerius metus garsėjusi kaip Lietuvos burleskos pradininkė, į Londoną iš Kauno persikėlusi Eglija Vaitkevičė brūkštelėjo, kad tokia graži, ypatinga, nuostabi, talentinga moteris turi labai atsakingai rinktis partnerį. „Kai kurios moterys nusipelno deivių gyvenimo. Gal tai užtrunka kartais ilgiau, bet verta nenuleisti rankų“, - įsitikinusi Eglija Vaitkevičė.

Geru humoro jausmu pasižymintis Gediminas Juodeika Astai Valentaitei pasisiūlė ateiti į pagalbą: „Ai, žinok – jei ką, visada turi mane“.

Astos įrašui neliko abejingas ir Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis, brūkštelėjęs, jog „aš ir dovanas priimu“.