Niekam ne paslaptis, kad atlikėja N. Bunkė jau turėjo dvi santuokas, tačiau su abiem savo vyrais moteris išsiskyrė, nors dabar su jais puikiai sutaria. Paklausta, ar žino, ką žmonės mano apie garsiąją fotografiją, kurioje ji įsiamžino su dabartiniu draugu, dviem buvusiais vyrais bei jų antrosiomis pusėmis dainininkė nepasimetė: „Taip, komentaruose aš matau, kad yra žmonių, kurie turi kitokią nuomonę. Viskas yra gerai, tegul jie turi tą nuomonę. Man nepavyko du kartus, tačiau aš nesiruošiu būti nelaiminga“.

Vienas kitam priešgyniauti jau laidos pradžioje pradėjo ir patys laidos vedėjai. „Šiandien mes bandysime išsiaiškinti, ar žmonės gali surasti laimę antroje, trečioje ir taip toliau santuokoje. Skyrybos tikrai nėra džiugus bei sveikintinas dalykas, tačiau jei jau nepasisekė, kam gyventi nelaimingai? Verta pabandyti antrą, o galbūt ir trečią kartą“, – šiais žodžiais laidą pradėjo A. Kilkuvienė. Jai paprieštarauti ir pateikti visiškai skirtingą nuomonę suskubo K. Krivickas. „Tai gyvenk laimingai iš pirmo karto. Aš manau, kad kai sutuoktiniai skiriasi dėl nesutapusio charakterio ar dėl neištikimybės, tai reiškia, kad jie tiesiog pavargo dirbti santuokoje. Prieš laidą kalbėjome ir kažkas pasakė, kad santuoka yra kaip loterija, o aš atsakiau, kad santuoka turėtų būti kaip daigų sodinimas pavasarį. Nėra taip, kad pasėjai sėklytę, atėjai rudenį ir pasižiūrėjai, ar išdygo ar ne. Ne – reikia pasėti, palaistyti, ravėti, išrauti piktžoles. Ir aš manau, kad štai tie, kurie išsiskiria ir ieško antros, trečios, ketvirtos laimės, tai jie pavargo. Ir laimės tose kitose šeimose greičiausiai nebus, nes taip sako ir statistika. Po skyrybų lieka vaikai, sugriautas pasitikėjimas, turto dalybos, nuoskaudos ir taip toliau“, – savo tvirtą poziciją dėstė K. Krivickas.

Į aršią diskusiją netruko įsitraukti ne tik dainininkė N. Bunkė, bet ir kiti laidos dalyviai: aktorius Adolfas Večerskis su žmona Viola, atlikėja Katažina Zvonkuvienė, aktorius Saulius Siparis, psichologai Gediminas Navaitis bei Tomas Lagūnanavičius, advokatas Martynas Žilinskas, šokių studijos vadovė Kristina Sliesoraitienė.