A. Voločkova jau ir anksčiau mėgdavo pasipuikuoti savo nuotraukomis, kuriose ji kaitinasi pirtyje, prisidengusi tik vantomis, arba mirksta kieme stovinčiame vandens kubile. Šį kartą A. Voločkova žengė dar toliau – savo paskyros sekėjams nusprendė pademonstruoti žalią pievelę šalia savo namų ir kaip ji mėgaujasi poilsiu laisvomis dienomis.

Iš pradžių ji įkėlė nuotrauka, kurioje ji atlieka savo tradicinį špagatą, tik vietoje treniruočių kostiumo vilki marškinėlius ir kelnaites. Nuotrauka sulaukė nemenko susidomėjimo, tačiau tikra bomba tapo kitas kadras.

A. Voločkova vėl išsitiesė pievelėje šalia savo namų, tačiau šį kartą nusimetė ir marškinėlius, nusisegė liemenėlę ir liko tik su geltonomis siaurikėmis.

„Pagaliau turiu laisvadienį! Koks jis nuostabus! Tai tokia laimė praleisti jį neišvažiuojant iš namų. Daryti tai, ką norisi ir nedaryt to, ko nesinori. Atsibusti kada širdis geidžia, sėdėti verandoje, pertis pirtyje, degintis saulutėje, prigulti ant šviežutėlės žolytės, atsigaivinti šalto vandens kubile ir paprasčiausiai sau leisti tinginiauti, neapsiaunant puantų“, - savo paskyroje po pikantiška nuotrauka brūkštelėjo A. Voločkova.

Kaip ir buvo galima nuspėti, jos paskyros sekėjams labiau nei namo eksterjeras, gražiai nušienauta pievelė ar filosofiniai prima balerinos postringavimai, kur kas didesnį įspūdį paliko geltonos artistės siaurikės ir apnuogintas kūnas.