Legendinis prancūzų kino aktorius buvo pakviestas dalyvauti ukrainiečių surengtuose tarptautiniuose televizijos apdovanojimuose „Teležvaigždė“.

Pasak ukrainiečių žiniasklaidos, 75 metų Alainas Delonas buvo ypač pakiliai nusiteikęs, ir visas sutiktas ponias apdovanodavo bučiniu į skruostą.

Labiausiai „pasisekė“ kartu su Rusijos televizijos įžymybe Andrejumi Malachovu „Teležvaigždę“ vedusiai Snežanai Jegorovai. Visą vakarą tik ir kalbėjusi apie tai, kad norėtų turėti bendrą nuotrauką su Alainu Delonu, daugiavaikė motina Snežana Jegorova galėjo įsitikinti, jog buvęs prancūzų sekso simbolis dar turi parako – pakviestas į sceną, jis maloniai pasisveikino su vakaro vedėjais, apkabino Snežaną Jegorovą, pakštelėjo jai skruostą, o paskui netikėtai grybštelėjo puošnia pilka suknele su nemenka iškirpte pasipuošusiai vakaro vedėjai už krūties.

Ukrainiečių žiniasklaida rašo, jog Snežana Jegorova aiktelėjo taip, jog jos riktelėjimą išgirdo visi žiūrovai, susirinkę į apdovanojimus. Pikantišką epizodą pavyko užfiksuoti A.Malachovui, kuris A.Delono flirtą scenoje filmavo mobiliuoju telefonu.

Tačiau užuot skėlusi antausį A.Delonui, kiek išraudusi moteris klausėsi, ką jai į ausį šnabžda prancūzų kino legenda ir šypsojosi, taip pakurstydama kalbas, jog šis skandalas galėjo būti surežisuotas.

Su panašiu „flirtu" prieš keliolika metų teko susidurti ir Lietuvos televizijos žurnalistei Jovitai Valeikaitei. Lietuvoje koncertavęs ispanų legendinis dainininkas Julio Iglesijas, vos nusileidęs oro uoste ir apsuptas žurnalistų, jis Jovitą timpčiojo už nosies. Tiesa, vėliau dainininkas atsiuntė atsiprašymo laiką, o pačios J.Valeikaitės karjera ėmė sparčiai kopti į kalną.