Holivudo žvaigždė nustebino intymia išpažintimi savo naujuose memuaruose, pavadintuose „Will“, kur jis atskleidžia daugybę prieštaringų įvykių iš savo praeities, skelbia „Daily Star“.

53-ejų metų aktorius sako pavirtęs „tikra geto hiena“, kai bandė atsigauti po pirmojo širdies skausmo ir tuo pačiu į lovą krisdavo su vis kitomis partnerėmis.

W. Smithas prisipažino turėjęs tiek daug laukinio sekso, kad net pradėdavo vemti, kai jis leisdavosi į lytinį aktą.

Išsiskyrimas su pirmąja rimta meile – Melanie Parker – jį sugniuždė. Po šios romantiškos draugystės W. Smithas atsiribojo nuo savo emocijų ir pradėjo audringą seksualinį gyvenimą. Visgi skaudūs išgyvenimai niekur nedingo ir šie prasiverždavo visai netikėtu būdu ir metu – tada, kai Willas santykiaudavo su moterimis, jį imdavo pykinti.

Knygoje jis rašė: „Iki šio gyvenimo momento aš turėjau lytinių santykių tik su viena moterimi, išskyrus Melanie“.

Tačiau tuomet per kelis mėnesius situacija pasikeitė.

„Kadangi nėra tablečių nuo širdies skausmo, griebiausi homeopatinių vaistų – apsipirkinėjimo ir audringų lytinių santykių“, – atviravo aktorius.

Jis taip pat papasakojo, kaip psichologiškai bloga savijauta peraugo į fizinę reakciją, kai jis suartėdavo su nauja lovos partnere.

„Turėjau lytinių santykių su tiek daug moterų ir tai buvo taip nepriimtina mano esybei, kad man išsivystė psichosomatinė reakcija į orgazmą.

Tiesiogine prasme gerklėje atsirasdavo gumulas ir kartais net pradėdavau vemti. Tačiau kiekvienu atveju tikėjausi, kad, Dieve, ši graži nepažįstamoji bus „ta“, kuri mane mylės, dėl kurios šis skausmas išnyks, bet visada likdavau ten vienas, pyktelėjęs ir apgailėtinas.

O moters žvilgsnis į akis dar labiau pagilindavo mano agoniją“, – dėstė žvaigždė.

Jau buvo išleistos kelios kitos knygos ištraukos, kuriose W. Smithas pasakoja apie kitus širdį veriančius įvykius jo gyvenime.

Praėjusį mėnesį „People“ paskelbė išsamią informaciją apie tai, kaip jo santykiai su tėvais – tėvu Willardu Carrollu Smithu vyresniuoju ir motina Caroline Bright – paveikė jį, kaip berniuką, augusį Filadelfijoje.

Jis taip pat aptarė savo vaikystės poveikį vėlesniame gyvenime, kai rūpinosi savo tėvu, kol šis kovojo su vėžiu.

Willas prisipažino, kad tėvui jaučia prieštaringus jausmus, mat jis jam buvo puikus tėčio pavyzdys, tačiau tuo pačiu metu šis žiauriai smurtavo prieš savo žmoną, aktoriaus mamą.

Jis paaiškino: „Mano tėvas smurtavo, bet taip pat dalyvavo kiekviename žaidime ar rečitalyje. Jis buvo alkoholikas, bet atvykdavo blaivus į kiekvieną mano filmo premjerą. Jis klausėsi kiekvieno įrašo. Jis aplankė kiekvieną studiją. <...>

Kai man buvo devyneri, mačiau, kaip tėvas taip stipriai trenkė mamai per galvą, kad ji pargriuvo. Mačiau, kaip ji spjaudėsi krauju.“

Willo tėvai galiausiai ėmė gyventi atskirai, kai šis dar buvo paauglys. Visgi oficialiai pora išsiskyrė negreit – 2000 m., kai aktoriui buvo 32-eji metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)