„Man smagu dainuoti, padirbėti studijoje, bet aš negaliu savęs vadinti dainininke, nes tokia nesu, - sako Agnė, anksčiau dainavusi merginų grupėje „Uogos“, vėliau tęsusi solinę karjerą. – Aš mėgaujuos tuo, man patinka kūryba, aš kuriu dainas, bet tai tik dar viena išraiškos priemonė. Vadinti save dainininku gali Lenny Kravitzas, o aš esu renginių organizatorė“.

Kad ir kaip kratosi apibūdinimo „dainininkė“, A.Šemberienė savo gerbėjams, matyt, dar padovanos vieną plokštelę. Dabartinį savo dainų, įrašinėjamų kartu su prodiuseriu Algiu Drėma, stilių Agnė įvardija kaip intelektualią popmuziką. „Jei aš leisiu albumą, tai bus labiau lakoniškas darbas, įrašytas su vienu prodiuseriu“, - apie savo kūrybą pasakojo Agnė, prieš kelerius metus bendradarbiavusi su keturiais prodiuseriais, tarp jų – ir Andriumi Mamontovu.

A.Šemberienė realistiškai vertina savo padėtį popmuzikos rinkoje ir apie dešimt tūkstančių parduotų albumo kopijų nesvajoja, tačiau neslepia – nori būti išgirsta. „Meluočiau, jei sakyčiau, kad nenoriu, jog klausytųsi mano dainų – kitaip kodėl aš tai darau? Kiekvienas kuriantis žmogus norėtų, kad jo dainas išgirstų, kad matytų jo renginius“, - sako pašnekovė, atradusi save renginių organizavimo sferoje.

Joje Agnė sukasi jau ketverius metus. Kažkada kartu su Gediminu Jauniumi kėlusi „Elitaz“ vėliavą, dabar A.Šemberienė kartu su partnere Vita Mieliauskiene vis labiau įsuka savo įmonės „Uzi Group“ veiklą, neseniai surengusios pirmuosius kino apdovanojimus „Sidabrinės gervės“.

Nors įmonės pavadinimas asocijuojasi su Izraelio gamybos automatais, tačiau A.Šemberienė turi savo „Uzi“ sąvoka. „Nenorėtume savęs sieti su militaristine pramone. Mes tiesiog esame smarkios merginos“, - nusijuokė Agnė. Šią vasarą jos laukia dar ne vienas projektas, tarp jų – ir Lietuvos vyrų krepšinio išlydėtuvės į olimpiadą. Pernai A.Šemberienė taip pat prisidėjo prie krepšininkų išlydėtuvių į Europos čempionatą, iš kur rinktinė grįžo pasipuošusi bronzos medaliais. „Šiemet bus dar geriau. Jei juos išleidžiame, vadinasi, jie išvažiuos su gera nuotaika“, - sakė Agnė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją