Moteris patvirtino, kad Agnė ir Aleksejus išsiskyrė, o aktorės Tatjanos Liutajevos ir lietuvių bardo Olego Ditkovskio dukra yra įsižiūrėjusi į šokėją Denisą Tagincevą. „Ką gi, vėliavą jai į rankas. Nežinau, ar už tokius dalykius atleidžiama ar neatleidžiama? Tegul su juo ji kuria šeimą. Ir jeigu dar neprisilinksmino, tegul linksminasi toliau. Mano sūnus labai rimtas, jis buvo nusiteikęs puoselėti šeimą. Tačiau tai yra Agnės pasirinkimas, apie ką mes čia dar galime kalbėti? Matyt, Aleksejus jos netenkino. Vadinasi, jos meilė išblėso“, - duodama interviu portalui super.ru apgailestavo A.Čadovo motina.

Pasak moters, jai ypač gaila anūko Fiodoro. „Suprantate, Aleksejus ir Andrejus (A.Čadovo brolis) išaugo be tėvo, jie žino, kas laukia berniuko. Aleksejus taip norėjo šeimos, jis taip siekė, kad jo sūnus turėtų ir tėtį, ir mamą! Tačiau nesusiklostė“, - atsiduso Galina Petrovna.

Kas lėmė, kad viena gražiausių Rusijos pramogų verslo porų pasuko skirtingais keliais? Kaip vieną pagrindinių priežasčių A.Čadovo motina nurodo sūnaus šeimoje kilusias finansines problemas. Pasak G.Petrovnos, Agnei visada buvo svarbu, kad sutuoktinis turėtų dideles pajamas.

„Aleksejus kurį laiką buvo be darbo, matyt, nebuvo pinigų. Tačiau mano nuomone – jei žmogus nuoširdžiai myli, jei sukūrė šeimą, reikia su juo būti kiekvienoje gyvenimiškoje situacijoje, - duodama interviu portalui super.ru pažymėjo A.Čadovo mama. - Dabar pinigų nėra, o paskui jie atsiras“.

Galina Petrova įsitikinusi, kad Agnės Ditkovskytės mama Tatjana Liutajeva taip pat paveikė sutuoktinių santykius.

„Agnės mama ją palaiko. Visų pirma Tatjanos netenkina Aleksejus, - neslėpdama nuoskaudos rusų portalui super.ru sakė Galina Petrovna. - Ji matyt nori, kad šalia Agnės būtų pinigingas žmogus, o ne kažkoks aktorius. O ir man Agnė visada buvo abejinga, mes su ja ir anksčiau nebendravome. Net ir po trijų bendro gyvenimo metų su Aleksejumi mūsų santykiai buvo šalti“.