Kol kas nežinia, kaip pirmąją laidą žiūrovams pateiks projekto prodiuseriai, tačiau auditorijai, pirmadienio vakarą susirinkusiai į studiją, buvo karšta – ne tik dėl rugpjūčio pabaigos orų, bet ir dėl iš charizmatiškojo „Dainų dainos“ vedėjo Arūno Valinsko lūpų vis iškrentančių „perliukų“, sugluminusių ne vieną žiūrovą.

Kaip ir praėjusiame sezone, taip ir šį kartą A. Valinskas šou veda su Beata Tiškevič-Hasanova. Kaip ir pernai, pora nevengia scenoje „pasišpilkuoti“, tačiau šį kartą jų dialogai ne tik prajuokino į filmavimą susirinkusią publiką, bet ir suglumino.

Žiūrovai negalėjo patikėti savo ausimis, kai staiga A. Valinskas visiškai netikėtai nukrypo nuo dainų aparimo ir ėmė hipotetiškai svarstyti: „Koks būtų laidos reitingas, jei Beata pasirodytų nuogomis krūtimis?“ Šiek tiek nuraudusi ir suglumusi Beata (nors salėje sėdėjusios brandaus amžiaus moterys, ko gero, nuraudo labiau nei Beata), atsargiai pasiteiravo šou verslo ryklio, kodėl gi jam užkliuvo jos krūtys. „Todėl, kad aš jų neturiu“, - atšovė A.Valinskas. „Bet ir Jūs turite kažką, ko aš neturiu“, - pastebėjo Beata, šia savo fraze privertusi prajukti net ir droviausius į LRT studiją susirinkusius žiūrovus.

Beata Tiškevič-Hasanova ir Arūnas Valinskas pirmojoje naujojo sezono "Dainų dainos" laidoje. Klubas.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)