Balta Ramunės Piekautautės kurta suknele vilkėjusi nuotaka ir Egidijaus Sidaro kurtu kostiumu pasipuošęs jaunikis atrodė laimingi, ką tik sukūrę šeimą. Juos ypatingai pasveikino ir Viktorijos tėvai, jaunavedžiams padovanoję Amerikoje pirktus balto ir geltono aukso žiedus.

Po vestuvių ceremonijos mylimieji atsakė į kelis žurnalistų klausimus ir su svečių būriu nuėjo atsigaivinti taure šampano bei vasariškais vaisiais.

Vestuvių iškilmių ir priėmimo puošyba rūpinosi vedybų planuotoja Viktorija Prokofjeva. Moteris KLUBUI.LT sakė, jog iš viso vestuvėms buvo užsakyta beveik 800 baltų rožių.

Tačiau ne gražios vestuvių dekoracijos, o nuoširdžios bičiulių sveikinimo kalbos įstrigo mylimiesiems. Arvydas netgi susijaudino po krepšinio trenerio Aleksandro Kosausko sveikinimo žodžių, vėliau jo bičiuliai bandė jį pralinksminti ir ašaras paversti pokštu, sakydami: „Prisimirksėjai“. Vestuvėse dirbęs padavėjas Arvydą nuraminti pamėgino putojančio vyno taure.

Tuo metu nuotakai susirūpinimą daugiausiai kėlė suknia, mat nuolat reikėjo tvarkyti nuometą bei žemyn smunkančią suknią.

Po vestuvių ceremonijos jaunavedžiai sėdo į juodą „Bentley“ automobilį, pasiėmė į automobilio saloną kelias taures ir nurūko šventės pratęsti į Molėtų rajone esantį poilsio kompleksą.

KLUBAS.LT vaizdo siužete – A. Macijausko ir V. Buder vestuvės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją