,,Visas grupes perdaviau žmonėms, kurie puikiai susitvarko su darbu, nes aš pats – tikrai jau nieko nespėjau, o dabar apie koncertų organizavimą net pagalvoti laiko nėra. Va, startuoja olimpiada – reikia rūpintis dekoracijomis, vinjetėmis, dar laukia nemažai darbo ir su kitomis laidomis. Prasidėjus sezonui viskas aprims, tos pačios dekoracijos ir visa kita stovės iki Naujųjų metų, tada gal galėsiu vėl padėti grupėms“, - sakė Lietuvos televizijoje už vizualinius dalykus bei estetinį televizijos vaizdą atsakingas E. Bžeskas.

Grupės ,,69 danguje” dainininkės tik džiaugiasi permainomis vadybos sektoriuje, - dabar viskas susidėliojo į savo vietas. Pasak Ingridos Martinkėnaitės, devyndarbis prodiuseris, nors ir kaip stengdavosi suspėti, kartais jis grupės reikalams skirdavo nepakankami dėmesio.

,,Vienu metu jau ir Nijolė buvo pradėjusi dirbti vadybininke. Tačiau mes nuolat koncertuojame, dalyvaujame filmavimuose, negalime atsiliepti telefonu, o tai jau blogai. E. Bžeskas gerai dirbo, bet jau tikrai nieko nesuspėdavo. Dabar viskas vyksta organizuotai. Oksana turi laiko, kurį skiria mums – labai gerai, kai gaunam visą tikslią informaciją kada, kur koncertuosim, viskas suderinama su organizatoriais iki smulkmenų”, - džiaugėsi I. Martinkėnaitė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją