Grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas, pasakodamas apie būsimą pasirodymą, pusę lūpų prasitarė, kad šį kartą scenoje netrūks staigmenų – kartu su dainininkėmis pasirodys daugiau žmonių, netrūks teatro elementų, ir, kas įdomiausia, grupės pasirodymą gaubs mistikos skraistė. Tačiau labiau detalizuoti pasirodymo ir mistikos dozės E.Bžeskas nepanoro, prasitaręs tik tiek, kad visi sumanymai nebus atskleisti net ir per generalinę repeticiją - tad žiūrovų lauks nemažas siurprizas.

„69 danguje” aistruoliams lieka tik sugniaužti kumščius, kad idėjos išpildymas pavyktų – Egmontas kiek nerimauja, jog dėl gripu apsirgusios pagrindinės vokalistės Karinos Krysko pastaruoju metu nevyko repeticijos.

E.Bžeskas tikina, kad grupė nesiekia bet kokia kaina prasibrauti į „Dainų dainos“ finalą. „Matome gabius, talentingus žmones, kurie iš tikrųjų galėtų atstovauti Lietuvą. Nėra jokio pavydo – tikrai didžiuočiausi, jei Sasha Son arba Donatas Montvydas važiuotų atstovauti Lietuvą. O mūsų tikslas – įrodyti, kad galime kažką gyvai daryti, sukurti fainą šou žmonėms. O jei išrinks, padarysime maksimumą – kaip kad Karina su Sauliumi, iš „Šokių Eurovizijos“ atvežę ketvirtąją vietą“, - sakė E.Bžeskas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)