Ne paslaptis, kad praeityje buvusi garsiu erotinių fotosesijų modeliu ir „Playboy" žvaigžde P. Anderson šiandien stengiasi kardinaliai pakeisti savo įvaizdį ir stilių. Oficialiems renginiams ji renkasi nebe tokius atvirus drabužius ir subtilius aksesuarus. Tačiau fotosesijose vis dar galima išvysti erotiškąją jos pusę.

San Tropeze vykusioje fotosesijoje garsenybei teko pozuoti ne kur kitur, o kukurūzų lauke. 50-metė P. Anderson avėjo juodus ilgaaulius ir vilkėjo raudoną paltą. Prie batų buvo priderintos ir juodos pirštinės, rašoma thesun.co.uk.

#pamelaanderson new photoshoot

Публикация от NEWS.am STYLE (@style.news.am) Июл 19 2017 в 5:13 PDT

Pozuodama ji nevengė ir koketuoti, o greiti judesiai parodė ir daugiau nei norėta. Atidengdama savo lieknas kojas ir putlią krūtinę aktorė, atrodo, nė kiek neišgyveno dėl bėgančių metų.

#pamelaanderson new photoshoot

Публикация от NEWS.am STYLE (@style.news.am) Июл 19 2017 в 5:13 PDT

Ne paslaptis, kad praeityje buvusi garsiu erotinių fotosesijų modeliu ir „Playboy" žvaigžde šiandien P. Anderson stengiasi kardinaliai pakeisti savo įvaizdį ir oficialiems renginiams renkasi elegantiškus drabužius bei subtilius aksesuarus. Tad nenuostabu, kad socialiniuose tinkluose greitai išplitę tokie atviri ir seksualūs kadrai daugelį nustebino.

#instagram #instyle #travel #pamelaanderson

Публикация от Sunil Hatwal (@sun_hwr) Июл 19 2017 в 4:35 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)