Sarah Marie Summer istorija panaši į kitų moterų, grožio peilio dėka pasididinusių biustus iki išsvajoto dydžio, kuris dažniausiai tampa perlenkta lazda.

Nors garsusis stileiva Žilvinas Grigaitis savo reportažuose iš Australijos Sarah Marie Summer dar neaprašė, tačiau galima neabejoti, jog ateityje jų keliai gali susidurti kokiame nors australitiškame įžymybių vakarėlyje, mat pramogų pasaulyje yra įprasta praktika į susibūrimus kviesti išsiskiriančios išvaizdos žmones (ir savo stiliumi, ir kūno formomis) ir net jiems mokėti honorarą, kartais ir net labai solidų.

Sarah Marie Summer dar būdama paauglė norėjo pasididinti krūtis, tad vos sulaukusi septyniolikos metų ji ryžosi trylika tūkstančių dolerių išleisti pirmajai operacijai, po kurios jos 8A dydžio krūtinė buvo transformuota į 10C dydžio biustą. Vis tik mergina nebuvo visiškai patenkinta rezultatu ir po kurio laiko vėl pasididino krūtis – šį kartą iki 10 DD dydžio. Tačiau ir šį kartą Sarah Marie Summer nusprendė, kad krūtinė dar nėra pakankamai didelė ir ryžosi trečiai, rizikingai operacijai.

Dabar moteris puikuojasi milžinišku 8M dydžio biustu, kuris nors ir suteikia jai didelių nepatogumų, tačiau, kaip tvitina pati australietė, „leido pasijusti laimingai“.