Tiesa, tai buvo ne pirmas jo vaidmuo kine. Pirmą kartą jis filmavosi seriale "Ligoninės priimamasis", vaidino Jimmy Sweetą.

Po dvejų metų jis vaidino filme „Jingle All The Way“ kartu su Arnoldu Schwarzeneggeriu. Šis filmas tapo atostogų klasika. Na, o po šio vaidmens jį pakvietė vaidinti „Žvaigždžių karuose“.

Šis vaidmuo buvo reikšmingiausias jo karjeroje, tačiau po to jis dingo iš viešumos.

Kelerius metus jis dalyvavo kuriant vaizdo žaidimus „Žvaigždžių karų“ tema. 2005 m. jis paskutinį kartą pasirodė kine – filme „Madison“.

Vėliau jį gana dažnai matydavo dalinantį autografus jauniems gerbėjams. Na o paskui jis turėjo bėdų su teisėsaugininkais – 2015 m. jį sulaikė.

J. Lloydui buvo pateikti kaltinimai dėl neatsargaus vairavimo, priešinimosi sulaikant ir vairavimo be vairuotojo pažymėjimo.

Ir tai dar ne viskas. Motina paviešino faktą, kad jis serga šizofrenija.
Po 10 mėnesių, praleistų kalėjime, nutarta, kad bus geriausia išsiųsti jį į psichiatrijos ligoninę.

Aktorius pripažino, kad jam buvo sunku dėl didžiulės šlovės, užgriuvusios po filmo „Žvaigždžių karai“. Dabar jam - jau 27-eri.

Nuotraukų albume - J. Lloydas anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)