„Žvaigždžių karai. Maratonas“ vyko Kaune ir Vilniuje įsikūrusiuose kino teatruose „Forum Cinemas“, o dalyviai tikrai nestokojo fantazijos. Žmonėms nesutrukdė ir tai, jog renginys vyko darbo dieną.

Patys nekantriausi į kino teatrus rinkosi nuo pat atidarymo minučių, o taip pat ir demonstravo įspūdingus kostiumus. Renginyje buvo galima išvysti nuo droido R2D2 iki legendinio tamsiosios pusės veikėjo Darth Vaderio. Po pastarojo kauke slėpėsi žinomas televizijos laidų vedėjas, žurnalistas ir fantastikos gerbėjas Andrius Tapinas.

„Jau nebesistebime žmonių noru dalyvauti tokiuose renginiuose. Akivaizdu, kad lietuviai nori žiūrėti gerus filmus kino salėse ir tam negaili nei laiko, nei pinigų. Šis renginys įrodė, kad galiausiai baigėme perlipti seną, drovumu ir baime prisodrintą mentalitetą ir galima drąsiai išeiti į viešas erdves vilkint mylimų kino veikėjų kostiumais. Na, o patenkintų žmonių atsiliepimai ir malonumo sukeltos šypsenos didžiausias įvertinimas mums“, – po renginio sakė renginį organizavusios įmonės įkūrėjas Darius Voitukevičius ir jos direktorius Vainius Eiva.

„Žvaigždžių karų“ maratone buvo galima išvysti ir daugiau žinomų veidų. Savo atsiminimais kino salėse dalijosi „Humoro klubo“ atstovai Paulius Ambrazevičus, Dominykas Klajūmas, Mantas Katleris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)