Iškart po avarijos, pasiglemžusios aktoriaus ir jo draugo, vairavusio Porsche Carrera GT automobilį, gyvybes, kino studija „Universal“ išplatino oficialų pranešimą, kuriame teigė esanti sukrėsta P. Walkerio mirties bei išreiškė užuojautą jo šeimai, atsisakydama bet kokių komentarų apie filmą.

Pastaruoju metu aktorius filmavosi septintojoje populiariausios pasaulio franšizės „Greiti ir įsiutę“ dalyje, kuri kino ekranus turėjo pasiekti 2014-ųjų liepos 11 dieną. Nufilmavus daugiau kaip pusę juostos „Greiti ir įsiutę 7“, darbus nutraukė JAV švenčiama Padėkos diena, tad filmavimai turėjo būti pratęsti jau gruodžio 1-ąją Atlantos valstijoje, o vėliau Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Kaip praneša „The Hollywood Reporter“, tragiškų įvykių sukrėsta kino studija „Universal“ juostos „Greiti ir įsiutę 7“ filmavimus atidėjo neribotam laikui, nekomentuodama, ar keisis numatyta filmo premjeros data.

Filmų serijos gerbėjai spėlioja ir apie tolimesnį franšizės likimą, kadangi šių metų vasarą buvo oficialiai paskelbta apie planus sukurti aštuntąją ir devintąją filmo dalis, tačiau kino studija „Universal“ šiuo metu nesiryžta komentuoti gandų apie istorijos likimą. Filmo gerbėjai baiminasi, jog septintoji dalis gali kartą ir visiems laikams pabaigti vieną sėkmingiausių franšizių kino istorijoje.

Kaip praneša portalas TMZ, dramatiškoje avarijoje žuvusio aktoriaus Paulo Walkerio ir jo draugo palaikai apdegė taip smarkiai, jog nustatant žuvusiųjų tapatybes prireikė DNR tyrimų. Pasaulį apskriejus tragiškai žiniai, imtos kelti įvairios avarijos versijos – ekspertų nuomone, automobilis gerokai viršijo važiuojamojoje kelio dalyje leistiną greitį, tačiau neatlikus išsamių tyrimų baiminamasi spėlioti, ar vyrai buvo apsvaigę, dalyvavo nelegaliose gatvės lenktynėse, nesuvaldė automobilio ar tapo techninio Porsche gedimo aukomis.

Pramogų pasaulis gedi Paulo Walkerio, o tylos sieną nutraukęs artimas aktoriaus draugas Vinas Dieselis savo „Facebook“ paskyroje publikavo jųdviejų nuotrauką, teigdamas, jog „Gyvendami gyvųjų širdyje mes nemirštame“.

Aplankęs aktoriaus žūties vietą ašarų nesuvaldė ir kitas „Greiti ir įsiutę“ šeimos narys - aktorius Tyrese'as Gibsonas, iš draugo žūties vietos išsivežęs automobilio nuolaužų, kuriose, jo teigimu, slypi aktoriaus energija.

Pranešama, jog P. Walkerio laidotuvės įvyks jau gruodžio 4-ąją, o galutinis kino studijos „Universal“ sprendimas dėl tolimesnio franšizės „Greiti ir įsiutę“ likimo turėtų paaiškėti dar šią savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)