Kaip praneša „The Sun“, vyriškis nepatenkintas, kad serialo kūrėjai romantizavo Jeffrey, įvykdžiusio daug nusikaltimų, įvaizdį; nuo 1978 iki 1991 m. jis žiauriai nužudė 17 vyrų ir paauglių.

Be to, kurdami serialą kinematografininkai nesusisiekė su tėvu; to nepadarė ir dokumentinio „Netflix“ projekto „Pokalbiai su žudiku: Jeffrey Dahmerio užrašai“ kūrėjai – jie be leidimo panaudojo videoįrašą su Jeffrey.

Jeffrey Dahmeris

86 m. Lionelio padėjėjas papasakojo „The Sun“, kad dėl naujos susidomėjimo jo sūnumi bangos vyriškį ištiko nervų priepuolis. Pasirodžius „Netflix“ dokumentiniam ir meniniam serialui, prie Lionelio namo ėmė rinktis Jeffrey gerbėjai.

Pasak Lionelio padėjėjo, „Netflix“ kūrėjai nepagalvojo apie vieno garsiausių pasaulyje žudikų tėvo gerovę, užvirė chaosas. Pats Lionelis mano, kad visa reikiama informacija apie Jeffrey yra jo knygoje „Tėvo istorija“, išleistoje 1994 m., o „Netflix“ projektai tik romantizuoja jo sūnaus įvaizdį, akcentuoja detales, kurios nėra įrodytos.

Jeffrey Dahmerį seriale suvaidino Evanas Petersas

Anksčiau „Netflix“ serialą kritikavo vieno iš nužudytųjų artimieji. Jie irgi teigė, kad serialo kūrėjai nesusisiekė su aukų artimaisiais ir nepagalvojo, kad tai gali juos pakartotinai traumuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją