Aktorė mirti nesiruošia, tačiau teigia, kad mirties nebebijo, nes pagaliau įgyvendino seną savo svajonę – kartu su kultiniu prancūzu dirbo viename filme. Z. Saldana atliko pagrindinį vaidmenį įtempto siužeto dramoje „Kolumbiana“.

Juostos režisierius – Olivier Megatonas, režisavęs ir trečiąją „Transporterio“ dalį, tačiau scenarijų filmui sukūrė būtent Lucas Bessonas – genialiai įvaldęs stiprių moteriškų personažų kūrimo paslaptis filmuose „Penktasis elementas“, „Leonas“, „Žana D'Ark“.

Filme „Kolumbiana“ jis vėl sukūrė įspūdingą personažą – negailestingą ir nenuspėjamą žudikę, pasiryžusią bet kokia kaina pasiekti savo – atkeršyti už artimųjų netektį.

„Pasakodama apie save galiu pasakyti, kad man niekuomet nebus nieko svarbiau ir reikšmingiau už darbą su tais žmonėmis, kuriuos gerbiau ir mylėjau visą savo gyvenimą – Lucas Bessonas būtent toks ir yra, - pasakoja Zoe. - Seniai buvau įrašiusi jo pavardę į sąrašą žmonių, su kuriais svajojau dirbti, kol dar nenumiriau. Dabar turiu kuo didžiuotis. Lucas „Kolumbianoje“ vėl sukūrė nepakartojamą fatališkos moters personažą.“

Filmo „Kolumbiana“ premjera Lietuvos kino teatruose jau spalio 21 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją