Visi norintys jau gali įsigyti bilietą, o dešimt DELFI skaitytojų galės laimėti dvigubus bilietus pirmadieni, DELFI pramogų feisbuko paskyroje.

„Grėsmingasis aštuonetas“ – tai aštuntasis kino chuliganu vadinamo Quentino Tarantino filmas. Ir antras iš eilės jo vesternas. Debiutavęs kino festivaliuose, bet oficialiai dar nepristatytas kino teatruose, šis filmas pasipuošė ne vienu prizu, pavyzdžiui, Holivudo kino apdovanojimuose gavo įvertinimą už „Geriausią metų ansamblį“. Filme suburtų aktorių būrys išties įspūdingas: Samuelis L. Jacksonas, Timas Rothas, Michaelas Madsenas, Jennifer Jason Leigh, Kurtas Russellas, Channingas Tatumas ir kt.

Kaip sako aktorius Kurtas Russellas, „Grėsmingojo aštuoneto“ scenarijų sunku nupasakoti, o dar sunkiau – nuspėti. „Su Jennifer (aktore Jennifer Jason Leigh – past.) mes ilgai studijavome scenarijų, – per spaudos konferenciją Niujorko viešbutyje „Waldorf Astoria“ pasakojo Kurtas Russellas. – Ir vis tiek, kai prasidėjo filmavimai negalėjome atsistebėti Quentino fantazija. Tai buvo ilgas nuotykis su nežinomu finalu“.

Pats Quentinas Tarantino prisipažino „Grėsmingajam aštuonetui“ parašęs net tris scenarijus. „Įprastai rašau detalius scenarijus, ilgus kaip romanai, – sakė jis. – Be abejo, žinau žanro rėmus ir todėl aiškiai suprantu, kaip turi pasibaigti istorija. Bet šįsyk – tai ypatingas atvejis. Man buvo svarbu išanalizuoti visas personažų reakcijas ir jų motyvus vienaip ar kitaip pasielgti“.

Lietuvos kino teatruose „Grėsmingasis aštuonetas“ startuos per išankstinę DELFI premjerą sausio 6 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)