D. Tennanto teigimu, nors susitikimai su vykdomuoju serialo prodiuseriu Bryan Fulleriu buvo sėkmingi, tuomet aktorius dar neturėjo sukaupęs pakankamai blogio vaidmenų patirties, todėl galiausiai filmavimo komanda pasirinko aktorių Madsą Mikkelseną ir jie buvo teisūs – draminis serialas „Hanibalas“, sukūręs ištikimų žiūrovų kultą, sėkmingai gyvavo tris sezonus kol 2015 m. buvo atšauktas, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

Tolimesnė D. Tennanto karjera pasuko būtent į blogio pusę – suvaidinęs tikrą antagonistą pirmajame „Marvel“ televizijos serialo „Džesika Džouns“ sezone bei mirtį nešantį demoną mini-seriale „Geri ženklai“, vienas talentingiausių Škotijos aktorių šįkart vaidina besislapstantį psichopatinį pagrobėją kriminaliniame trileryje „Blogasis samarietis“ (orig. „Bad Samaritan“).

Patyrusio prodiuserio ir režisieriaus Deano Devlino naujausiame siaubo trileryje „Blogasis samarietis“ serialo „Atstumtieji“ žvaigždė Robertas Sheehanas kartu su muzikantu Carlito Olivero vaidina pralobti trokštančius vagišius, kurie prižiūrėdami restorano klientų automobilius, pasinaudoja jais, kad nepastebėti įsmuktų į klientų namus ir gerokai juos apšvarintų.

Vagišių verslas sekasi puikiai, kol sykį jie patenka į D. Tennanto personažo namus ir prabangioje viloje aptinka įkalintą moterį. Bijodami teisėsaugos, vaikinai palieka moterį, bet vis tiek apie įvykį praneša policijai. Kriminalistams neradus jokių nusikaltimo žymių, vagišiai nusprendžia patys pamėginti išgelbėti į nelaisvę patekusią ir likimo valiai paliktą moterį, tačiau jiems gresia pagrobėjo kerštas.

D. Tennanto teigimu, besitęsianti blogiečio kelionė yra atsitiktinumas, tačiau jis tikrai nesiskundžia, nes tokie tamsūs vaidmenys yra tikras delikatesas.

Kriminalinis trileris „Blogasis samarietis“ kinuose nuo gegužės 4 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)