Pirmieji juostos kadrai nufilmuoti Kalvarijų turgavietėje. Kadangi pirmadieniais turgus nedirba, kūrybinė grupė galėjo darbuotis netrukdoma pašalinių akių.

Kūrybinė komanda pasakojo, kad pasaulinio garso kino žvaigždėms teks vaidinti sudėtingose veiksmo scenose, lakstyti po Vilniaus gatves apsinuoginusioms ir patirti, ką reiškia juodai juodas E. Vėlyvio humoras.

Tuo aktoriai turėjo progos įsitikinti jau pirmąją filmavimo dieną. Kalvarijų turgavietėje veiksmo komedijos herojams teko nubraukti ne vieną prakaito lašą, mat filmo scenos pareikalavo daug fizinės ištvermės ir stiprių plaučių.

Režisieriaus E. Vėlyvio filme pagrindinius vaidmenis kuria Holivudo žvaigždė Vinnie Jonesas, išgarsėjęs filmuose “Lok, stauk arba šauk”, “Dingti per 60 sekundžių”, „Iksmenai: žūtbūtinis mūšis“ ir kt. bei Rusijos kino garsenybė Artur Smolianinov, atlikęs pagrindinius vaidmenis milžiniško populiarumo sulaukusiose juostose „9-oji kuopa“, „Žara“, „1612“.

Veiksmo komedijoje taip pat vaidina keturi britų aktoriai Scotas Williamsas, Gilas Darnellis, Oliveris Jacksonas, Antonis Strachanas bei lietuviškojo kino žvaigždynas – Vytautas Šapranauskas, Kęstutis Jakštas, Mindaugas Papinigis, Rafailas Karpis. Pirmą kartą kine debiutuos talentingoji ir seksualioji Monika Vaičiulytė, sužibėjusi Oskaro Koršunovo spektaklyje „Išvarymas“.

Filmas „Flight Redirected“ pasakoja apie keturių draugų britų – Džonio, Maiklo, Timo, Beno – neįtikėtinus nuotykius Lietuvos didmiesčiuose ir provincijoje. Apiplėšusi nelegalų Londono kazino, ketveriukė nusprendžia nešti kudašių į Malaiziją, kur tikisi smagiai pašėlti ir pasislėpti nuo juos persekiojančių Londono gangsterių. Tačiau įvykiai pasisuka netikėta linkme, ir jie priversti leistis Vilniuje. O čia vaikinai įsisuka į beprotiškų nuotykių verpetą, kuris grasina ne tik jų draugystei, bet ir jų gyvybei.

Filmo nacionalinė premjera planuojama 2014 m. sausį.

Išskirtiniai E. Vėlyvio naujausios juostos kadrai - DELFI galerijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)