Kino teatro savininko pasikeitimas įvyko praėjusių metų gruodžio mėn. po pusantrų metų trukusių derybų tarp kino teatrų tinklą „Apollo“ valdančios Estijos investicijų bendrovės „MM Grupp“ ir „Forum Cinemas“ savininkės „Odeon Group Ltd.“. Sutarta, kad „MM Grupp“ perima „Akropolyje“ veikiančio kino teatro „Forum Cinemas“ valdymą. Kitų Lietuvoje veiklą vykdančių „Forum Cinemas“ kino teatrų valdytojas nepasikeitė, rašoma pranešime spaudai.

Bendrovės „MM Grupp“ valdybos narė Kristel Volver teigia, kad derybų rezultatu yra patenkinta. Baltijos šalyse kino teatrus valdančios „Apollo Kino Baltics“ generalinė direktorė Kadri Ärm priduria, kad šis sandoris bus naudingas visoms pusėms.

„Linkime „Forum Cinemas“ sėkmės. Padidėjęs kino teatrų operatorių skaičius šalies sostinėje visų pirma itin svarbus žiūrovams – jie turės dar didesnį pasirinkimą, o išaugusi konkurencija vers pasistiebti visus rinkos žaidėjus“, – sakė K. Ärm.

„Nuolat siekiame, kad „Akropoliuose“ klientams būtų siūlomos aktualios, aukštos kokybės pramogos ir paslaugos. Vilniaus „Akropolyje“ veikiantis kino teatras yra sėkmingiausias šalies kino centras, sutraukiantis daugiausia žiūrovų. Naujajam kino centro operatoriui „Apollo kinas“, taip pat veikiančiam ir prekybos bei pramogų centre „Akropole“ Rygoje, linkime sėkmingo starto Vilniuje ir pranokti kino fanų lūkesčius. Tikimės, kad lankytojams naujasis operatorius pasiūlys modernių sprendimų ir dar patrauklesnę bei patogesnę apsilankymo kine patirtį“, – teigia Dominykas Mertinas, „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas.

Pritaikys inovacijas

Savininką pakeitusio kino teatro veikla artimiausiu metu nesikeis – filmus bus galima stebėti aštuoniose kino salėse, pokyčių neturėtų būti kalbant ir apie papildomas žiūrovams suteikiamas paslaugas. Visgi „Apollo Kinas“ garsėja novatoriškais ir drąsiais technologiniais bei į klientų patogumą nukreiptais sprendimais, kurie turėtų būti jau greitai pristatyti ir Vilniuje.

Vilniuje atidaromas kino teatras – jau antrasis Lietuvoje ir 14-tasis Baltijos šalyse, priklausantis „Apollo“ kino teatrų tinklui. Prieš tai vienintelis „Apollo“ kino teatras veikė Panevėžyje. Čia lankytojams buvo pasiūlytos tokios naujovės kaip kelių rūšių patogios kėdės ir savitarnos kasos, kuriose vos keliais ekrano paspaudimais galima atsiskaityti ne tik už bilietus, bet ir gėrimus bei užkandžius.

Siekiant užtikrinti kuo įmanoma didesnį patogumą klientams, „Akropolyje“ veikiančiame kino teatre iki lapkričio 17 dienos galios ir „Forum Cinemas“ dovanų kuponai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją