„Tai ne tik įtempto veiksmo juosta, ji labai paveiks žiūrovus psichologiškai, jie taip pat įsitrauks į žaidimą. Viskas taip tikroviška, kad filmo pabaigoje suprasite, kad irgi tapote žaidimo dalimi“, – sako L. Neesonas.

Jau sausio 12 dieną į Lietuvos kino teatrus atkeliaujantis veiksmo trileris pasakos apie vyrą, kuris jau dešimt metų į darbą ir iš jo kasdien vyksta tuo pačiu traukiniu. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia.

Traukinyje prie Maiklo prisėda žavi nepažįstamoji (aktorė Vera Farmiga). Prisistačiusi psichologe, studijuojančia žmonių elgseną, Džoana netrukus jam pasiūlo eksperimentą: surasti traukinyje žmogų, kurio neturėtų čia būti. Iš pradžių galvojęs, jog tai – kažkoks nevykęs pokštas, netrukus Maiklas pakeičia nuomonę.

Vadovaudamasis moters instrukcijomis ir tualete radęs žadėtus 75 tūkstančius dolerių, vyras įsitikina, kad eksperimentas tikras.

L. Neesono herojus imasi spręsti keistą galvosūkį. Traukiniui nenumaldomai artėjant kelionės galo link, viena užuomina veda prie kitos ir netrukus vyras suvokia, jog tai, kas prasidėjo kaip nekaltas eksperimentas, iš tiesų yra šaltakraujiškas ir negailestingas planas, kuriame jam numatytas pagrindinis vaidmuo. Vaidmuo žmogaus, nuo kurio sprendimų priklausys ne tik jo paties, bet ir visų traukinio keleivių likimas.

„Tokie, mano manymu, ir turėtų būti gerai susukti filmai: nepaleidžiantys iki paskutinės akimirkos ir su nenuspėjama baigtimi“, – filmą apibūdina ir iš kitų išskiria L. Neesonas.

Kupinas didžiulių klaustukų, užuominų ir itin pavojingas suaugusiųjų žaidimas filme „Slaptas keleivis“ kino teatruose prasidės jau sausio 12 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)