Kalbėdamas su „Associated Press“ žurnalistais 54-erių S. Pennas teigė nemanantis, kad jiedu su 62-ejų L. Neesonu yra bent kiek panašūs. „Manau, kad Liamas Neesonas – fantastiškas aktorius. Aš jį dievinu, tačiau jis filmuose – 193 cm ūgio, turintis melodingą balsą, tvirtas ir vyriškas, labai geras žmogus, kuris rūpinasi žmonėmis, kuriuos jis myli. Aš – 175 cm ūgio vyras, turintis problemų ir iš esmės mėginantis pasirūpinti tik pačiu savimi“, – kalbėjo aktorius.

S. Pennas stebėjosi, kad pastaraisiais metais ypač daug dėmesio skiriama L.Neesono veiksmo žvaigždės įvaizdžiui, tačiau kur kas rečiau minimi kiti žinomi aktoriai. „Žinau, kaip veikia žiniasklaida, ji pasigauna vieną pavardę ir ją kartoja, tačiau kodėl per visus tuos metus niekas nepastebėjo Harissono Fordo? Pastaraisiais metais buvo daug ir kitų vyresnio amžiaus veiksmo filmuose vaidinančių aktorių“, – teigė jis.

Politikoje ir socialinėje veikloje aktyviai dalyvaujančiam S. Pennui „Šaulys“ patiko dėl realistiško siužeto bei tikrų egzistuojančių problemų, į kurias galima atkreipti dėmesį šia juosta. Nors kino pasaulyje buvo pasirodę spėlionių, kad po šio filmo aktorius pasirodys ir kituose panašaus žanro filmuose, S. Pennas teigė neketinantis įstrigti veiksmo filmuose. Naujausias jo projektas – režisūrinis. Dar šiemet kino teatrus turėtų pasiekti S.Penno drama „The Last Face“, kurioje suvaidino aktoriaus mylimoji Charlize Theron ir „Šaulyje“ taip pat pasirodęs kolega Javieras Bardemas.

Lietuvos kino teatrus jau pasiekusiame veiksmo filme „Šaulys“ S.Pennui teko intriguojantis buvusio specialiojo agento vaidmuo. Personažas atsiduria painioje situacijoje, mat paaiškėja, esą jį pakišo buvę jo vadovai. Džimo darbovietė mėgina ištrinti tamsią praeitį, kurios neatsiejama dalis – tokie darbuotojai kaip jis. Vyras neketina pasiduoti be kovos, tačiau kai jo priešu tampa buvęs partneris Feliksas (akt. J.Bardemas), šansų išnešti sveiką kailį lieka visai nedaug.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)