Sutuoktiniai tikina girdėję juokelių, jog bandymai perkelti tikruosius jausmus į kino ekraną dažniausiai Holivude baigiasi tragedija arba skyrybomis, tačiau vis tik nusprendė rizikuoti.

„Kas nežino, kuo baigėsi Tomo Cruise’o ir Nicole Kidman darbas kartu filme „Plačiai užmerktos akys“ ar Brangelinos santuokos drama „Prie jūros“? Galiu atskleisti – ir mus daug kas gąsdino. Tačiau bailūs niekada nepakeičia istorijos, o mes su Elsa ne tokie“, – šypsosi Ch. Hemsworthas, pasklaustas, ar nebijojo, kad bendras darbas juostoje „12 stipriausių“ gali privesti prie šeimos griūties.

34-erių aktorius tikina, kad vaidinti su žmona įsimylėjelius – kur kas lengviau nei kurti ryšį prieš kameras su svetima moterimi. Ch. Hemsworthas ir „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė E. Pataky susipažino per bendrus draugus prieš beveik aštuonerius metus.

„Filmuodamiesi juokavome, kad tai mūsų santykių išbandymas – jei nesugebėsime savo ryšio pademonstruoti prieš kameras, reiškia patekom į didelę velniavą. Tiesa, filme yra net tikrų citatų iš mūsų santuokinio gyvenimo, kurias įtraukėme į scenarijų“, – intriguoja E. Pataky.

Elsa Pataky ir Chrisas Hemsworthas

Sutuoktiniai, auginantys dvi atžalas prisipažįsta, jog darbas šiame filme jiems tapo antru medaus mėnesiu, mat, palikę vaikus močiutėms, jiedu galėjo pasimėgauti buvimu kartu ir ramybe.

Tiesa, ramybe buvo galima mėgautis tik tuomet, kai nesisuko kameros, nes filmas kupinas įtempto veiksmo. „12 stipriausių“ pasakoja nedaug kam žinomą, tikrais faktais paremtą istoriją apie 2001 m. rugsėjo 11 d. JAV įvykusį teroro aktą. Tiksliau, kas vyko iškart po jo. Jau kitą dieną buvo parengtas slaptas planas – pirmasis atsakas teroristams.

JAV armijos Specialiųjų pajėgų kapitono Mičo Nelsono (akt. Ch. Hemsworthas) vadovaujamas 12 „žaliųjų berečių“ būrys buvo paslapčia išlaipintas atokiame šiaurės Afganistano rajone. Jų užduotis – susisiekti su Nacionalinio Afganistano Fronto kovotojais, įtikinti juos suvienyti jėgas su amerikiečiais prieš bendrą priešą – Talibano ir „Al Qaeda“ kovotojus ir sudaryti galimybes atakuoti pagrindinėms amerikiečių pajėgoms.

Užmezgę kontaktą su Fronto generolu Abdulu Rašidu Dostumu, amerikiečiai leidžiasi į pavojingą kelionę per nepažįstamą šalį. „Žaliosios beretės“ privalo prisitaikyti prie vietinių papročių, susitaikyti su ribotais afganų ištekliais bei karinėmis galimybėmis ir, nugalėjusios vidines abejones bei didžiulę baimę, galų gale stoti stoti į kovą su daug kartų didesnėmis teroristų pajėgomis – negailestingais fanatiškais kovotojais, nepaliekančiais nei gyvų, nei belaisvių.

Intriguojanti ir mažai kam žinoma tikra istorija apie amerikiečių atsaką teroristams filme „12 stipriausių“ mūsų šalies kino teatruose jau nuo vasario 2 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją