Naujojo trilerio scenarijaus autorė ir režisierė Lisa Joy sako, kad „Oskarų“ nominantas H. Jackmanas buvo vienintelis jų pasirinkimas, kuris ne tik kad pateisino, bet ir pranoko visos komandos lūkesčius. Komplimentų atgal negaili ir pats australų aktorius, rašoma pranešime spaudai.

„Ši juosta – tai poezija apie mokslą. Įprastai žmonėms su ateitimi asocijuojasi skraidantys, patys save valdantys automobiliai, futuristiniai architektūros stebuklai, įvairūs robotai, tačiau nepamirškime, kad Žemės, žmonijos laukia daugybė netikėtų, labai sudėtingų iššūkių. Apie tai priminė ir COVID-19 pandemija. Vieną dieną įprastas gyvenimas ėmė ir apvirto aukštyn kojomis, viskas pasikeitė. Tad filmo scenarijus, nors ir vadinamas moksline fantastika, bet yra labai realus. Todėl aktualiu klausimu tampa būdai, kaip nuo viso to pabėgti, kaip to išvengti, kaip grįžti į prisiminimus? Ar kada apie tai pagalvojote? Neabejoju, kad tikrai pagalvosite išėję iš kino salės“, - intriguoja H. Jackmanas.

Juosta „Nauja praeitis“ pasakos tai, kas, kūrėjų manymu, greitai taps visos žmonijos realybe. Kylančio vandenyno semiamame Majamyje gyvenantis Nikas Banisteris (aktorius H. Jackmanas) užsiima labai neįprasta veikla: naujausių technologijų dėka galėdamas keliauti po viliojantį praeities pasaulį, jis padeda savo klientams „atrakinti“ užmirštus prisiminimus.

Priimdamas naują, atrodytų, eilinės klientės, užsakymą Nikas dar nežino, kad jo gyvenimas staiga apsivers aukštyn kojom. Prieš vyro akis pamažu skleidžiasi šokiruojantis didžiulio sąmokslo paveikslas. Ateina momentas Nikui apsispręsti – kiek toli jis pasiryžęs eiti ir ką paaukoti, kad išsiaiškintų tiesą.

Žvilgsnis į tai, kas galimai mūsų laukia jau visai netrukus – mokslinės fantastikos trileryje „Nauja praeitis“, kino ekranuose jau nuo šio penktadienio, rugpjūčio 20 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)