Tikroji priežastis, anot V. Casselio, yra šeima. Prieš keturiolika metų vedęs seksualiąją italę aktorę Monicą Bellucci ir su ja susilaukęs dviejų dukrų, vyras teigia norįs kuo daugiau laiko praleisti su brangiausiomis moterimis. „Užuot dienas leidęs filmavimo aikštelėse, noriu būti namuose. Taigi, gavęs pasiūlymą kurti vaidmenį, beveik visada atsisakau. Nebent filmas iš tiesų vertas mano laiko ir sunkaus darbo“, – atvirai kalba aktorius.

Panašu, kad išrankųjį prancūzą sudomino naujausias režisieriaus Danny Boyle filmas „Transo būsena“. „Apie šią kino juostą agentas pranešė visai netikėtai. Jis prisipažino be mano žinios sutikęs ir pridūrė, kad galiu atsisakyti. Tačiau perskaitęs scenarijų nedvejojau. Filme slypi prasmė. Be to, buvo smalsu padirbėti su D. Boyle. Jis išties talentingas režisierius“, – pasakoja V. Casselis.

Stengdamasis kuo labiau įsijausti į vaidmenį, V. Casselis net išmėgino hipnoterapiją. „Galbūt pernelyg stengiausi, todėl specialistei nepavyko manęs užhipnotizuoti, – svarsto aktorius. Bandžiau ir psichoterapijos seansus, tačiau pamaniau, kad man jie nenaudingi. Išgydysi sielos žaizdas, neliks jausmų: įniršio, liūdesio, pykčio, širdgėlos...“– įsitikinęs aktorius.

Iš tiesų V. Casseliui, kuris išgarsėjo vaidindamas kančios apsėstus blogiukus, tai būtų neparanku. „Negalėčiau vaidinti teigiamo personažo. Galime gražiai elgtis, bet nė vienas nesame tobulai geras – kiekvienas kovojame su savais demonais, todėl darome klaidų, blaškomės, skaudiname, kankiname kitus.“

Filme „Transo būsena“ aktorius vaidina gangsterių gaujos vadeivą Francką. Nusikaltėlis sudaro sandėrį su jaunu meno kolekcionieriumi Simonu (akt. James McAvoy), kad šis pavogtų brangų paveikslą. Deja, nelaimingo atsitikimo metu Simonas patiria traumą ir pamiršta, kur paslėpė meno kūrinį. Siekdamas bet kokia kaina atgaivinti vyruko atmintį, Franckas pasamdo hipnoterapijos specialistę Elizabeth Lamb (akt. Rosario Dawson).

Pavojų, klastos ir paslapčių kupinas trileris „Transo būsena“ Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 19 d.

Filmo treileris (N-16):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)