Oskarą laimėjęs filmas, kuriame pagrindinius vaidmenis atliko Leonardo DiCaprio ir Kate Winslet, karaliavo italų likerio „Disaronno“ gamintojų surengtoje apklausoje, skirtai populiariausiai meilės scenai nustatyti.
„Titanike“ pagrindiniai veikėjai Jackas ir Rose nukeliauja iki gigantiško laivo priekio ir iškėlę rankas įsivaizduoja, kad skrenda.

Širdis virpinanti akimirka įveikė Andrew Lincolno meilės prisipažinimą Keirai Knightly rašytiniais ženklais filme „Tegyvuoja Meilė“ (Love Actually).

Tuo tarpu Demi Moore ir šviesios atminties Patricko Swayze seksualūs judesiai filme „Vaiduoklis“ (Ghost) atsidūrė trečioje vietoje.

P. Swayze, miręs 2009 m. rugsėjį nuo kasos vėžio, sąraše pasirodė vėl užimdamas šeštą vietą su savo garsiuoju posakiu „Niekas nestato merginos į kampą“ iš filmo „Puvini šokiai“ (Dirty Dancing). Jis aplenkė Meg Ryan ir Tomą Hanksą, kurie lipo į Niujorko dangoraižio „Empire State Building“ viršų filme „Nemiegantys Sietle“ (Sleepless in Seattle).

Apklausa buvo surengta kaip dalis „Disaronno“ kampanijos „Sugrąžink romantiką“, kuriai vadovauja televizijos laidų vedėja Emma Willis. Šia kampanija siekiama padėti poroms įžiebti naują kibirkštį savo santykiuose prieš šių metų Valentino dieną (vasario 14 d.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją