Reece‘as Thompsonas, skaitmeninės rinkodaros vadovas iš Jutos, Jameso Camerono juostoje airių kilmės mažametį laivo keleivį suvaidino būdamas penkerių.

Jis pasirodė vienoje tragiškoje ir įsimintinoje scenoje, kai į laivą jau plūsta vanduo, o R. Thomsono personažas, jo sesuo ir motina savo kajutėje tiesiog laukia mirties, nes taip ir nepateko į vieną iš gelbėjimosi valčių. Prieš tai jam teko pasakyti vieną vienintelę eilutę: „Mamyte, ką mes darome?“. Ji atsakė: „Mes tiesiog laukiame, mielasis. Kai į valtis susodins žmones iš pirmosios klasės, ateis mūsų eilė, tad turime būti pasiruošę, tiesa?“.

Kai Australijos televizijos kanalo „Network 10“ žurnalistai paklausė apie vaidmenį, jis atsakė: „O taip, po šiai dienai gaunu čekius, man vis dar moka honorarą. Tik kelerius metus neatnaujinau savo adreso, tiesą sakant. Taigi, kelerius metus tų čekių nemačiau, bet spėju, kad ir toliau juos gaunu“.

Filme „Titanikas“ vaidinęs Reece‘as Thompsonas

Tame pačiame interviu, paklaustas apie dabartinį gyvenimą, samprotavo: „Prisipažinsiu, kad tiek mano šeimai, tiek man pačiam atrodo keista, kad žmonės ir po šiai dienai manimi domisi. Mano žmona ir aš visada sulaukiu daug komentarų. Daugumą tikrai įdomu skaityti. Dabar atrodo, kad visa tai, kas buvo kažkada, tebuvo kažkoks sapnas. Žmonės sako pačių keisčiausių dalykų, tikrai kartais sunku suprasti, kad visa tai vyksta praėjus 25 metams. Kažkodėl visi pradėjo mano veidą asocijuoti su ta tolima praeitimi, man tai atrodo mažų mažiausiai keista“.

„Titanike“ išgarsėję pagrindiniai aktoriai Kate Winslet ir Leonardo DiCaprio tada šovė į populiarumo viršūnę, ir nuo tada iš jos nesitraukia.

Prieš daugiau nei šitą metų per pirmąją kelionę Atlanto vandenynu nuskendęs laivas „Titanikas“ vis dar laikomas bene garsiausiu laivu istorijoje.

Prabangus laivas, priklausęs ir valdomas britų bendrovės „White Star Line“, nuskendo 1912 metų balandžio 15 dieną po susidūrimo su ledkalniu. Tuomet žuvo 1517 iš 2224 jame buvusių žmonių. Laivo liekanos guli už maždaug 650 kilometrų nuo Kanados krantų, tačiau po vandeniu jos taip smarkiai yra, jog per ateinančius 40 metų iš jų gali nieko nebelikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją