aA
Tik tie žmonės, kurie žiūrėjo „Vienas namuose“ šimtus kartų, galės atsakyti į šiuos viktorinos klausimus. Teisingus atsakymus rasite straipsnio apačioje.
Filmo "Vienas namuose" scena
© Vida Press

1. Kur McCallisteriai išvyko Kalėdoms?

A. Į Londoną;
B. Į Paryžių;
C. Į Niujorką;
D. Į Majamį.

2. Kodėl Kevinas nenorėjo miegoti vienoje lovoje su Fulleriu?

A. Kevinas norėjo miegoti savo paties lovoje;
B. Jeigu jis išgeria „Pepsi“, pradeda šokinėti lovoje;
C. Kevinas bijojo miegoti palėpėje;
D. Jeigu jis ko nors atsigeria, po to prišlapina į lovą.

3. Kiek kainavo visai šeimai skirta pica?

A. 100 dolerių;
B. 125,5 dolerio;
C. 122,5 dolerio;
D. 128,75 dolerio.

4. Koks buvo kaimynų berniuko, suskaičiuoto vietoje Kevino, vardas?

A. Peteris;
B. Mitchas;
C. Harry;
D. Jeffas.

5. Kevinas ŠĮ DAIKTĄ netyčia nugvelbia iš vaistinės.

A. Šukas;
B. Purškiamą dezodorantą;
C. Priemonę po skutimosi;
D. Dantų šepetuką.

6. Kokie gangsteriai rodomi filme „Angels with Filthy Souls“ („Angelai su nuodėmingomis sielomis“)?

A. Johnny ir Snakesas;
B. Snakesas ir A. C.
C. A.C. ir Johnny;
D. A.C ir Harry.

7. Gusas Polinskis geriausiai yra žinomas kaip...

A. Čikagos polkos karalius;
B. Polkos karalius, Polka, polka;
C. Vidurio vakarų polkos karalius;
D. Šeboigano polkos karalius.

8. Ką „Kalėdų senelis“ atneša Kevinui?

A. Ilgą saldainį;
B. „Tic Tac“;
C. Šokoladinių saldainių „Footsie Roll“
D. Automobilių stovėjimo aikštelės bilietą.

9. Kuris plėšikas sužalojamas pirmiausia?

A. Harry;
B. Marvas.

10. Marvui ant rankos išdeginama raidė M. Tiesa ar melas?

A. Tiesa;
B. Netiesa.

11. Ką Harry ir Marvas žada padaryti Kevinui, kai jį sučiups?

A. Padegti jo galvą litavimo lempa;
B. Suknežinti jo veidą lygintuvu;
C. Persmeigti jo pėdą vinimi;
D. Viską, kas paminėta.

12. Kas ištaria paskutinius filmo žodžius?

A. Kevinas;
B. Buzzas;
C. Kevino tėtis;
D. Senasis vyras Marley.

Teisingi atsakymai:

1. B
2. D
3. C
4. B
5. D
6. A
7. C
8. B
9. A
10. B
11. D
12. B

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Darius Voitukevičius. „Sostų karai“ pasibaigė, tačiau paliks tokių, kurie dar ilgai spjaudysis ugnimi (20)

Štai ir viskas, pasibaigė aštuonerius metus vystoma svarbiausio XXI amžiaus televizinio šou...

Robertas Pattinsonas - realiausias kandidatas tapti naujuoju Betmenu

Robertas Pattinsonas , kuris dažnai tapatinamas su sekso simboliu, ryžosi išmėginti žmogaus...

Filmo „Ričardas atsisveikina“ recenzija: vienas geriausių Johnny Deppo pasirodymų per daugelį metų (2)

Mėgstantis ilgus atsisveikinimus, amerikiečių režisierius ir scenaristas Wayne'as Robertsas,...

Išvaizdos pokyčiais stebinantis aktorius Jonah Hillas: norėčiau pasakyti, kad suvalgiau stebuklingą piliulę (2)

„Klounas“ , „storas“, „negražus“ – tokie epitetai ilgą laiką lydėjo Holivudo...

Drama „Saulė irgi žvaigždė“ įžiebė naują žvaigždę: 19-metei pagyrų negaili nei Michelle Obama, nei Oprah Winfrey

„Tikiu meile iš pirmo žvilgnio, nes matau tai kasdien savo namuose. Mano mama ir tėtis,...

Top naujienos

Pirmadienį dalyje Lietuvos viršyti šilumos rekordai

Pirmadienį dalyje Lietuvos viršyti šilumos rekordai – sinoptikai žada, jog prie jų bus...

Lauras Bielinis. Labai, labai sunkus valstiečių-žaliųjų pasirinkimas prieš balsavimus (93)

Jau tampa aksioma nuomonė , kad valstiečiams-žaliesiems palaikyti Ingridą Šimonytę reiškia...

Vaida Kurpienė – apie nedovanotinas lietuvių klaidas: mano, kad gamina sveikai, o iš tiesų mirtinai sau kenkia (8)

Pastaraisiais metais Lietuvoje grilinimo mada išpopuliarėjo tiek, kad kepti maistą ant žarijų...

Andrius Baranauskas: jei su „Google“ susitarti nepavyks, Lietuvoje „Huawei“ nebeliks (81)

Technologijų pasaulį sukrėtė žinia: JAV interneto milžinė „Google“, kurios mobilioji...

Chodorkovskis apie Zelenskio inauguraciją: man gyvenime nėra taip buvę (50)

Rusijos opozicijos veikėjas Michailas Chodorkovskis savo paskyroje socialiniame tinkle...

Nidą pasieksime greičiau: į Nemuno vandenis grįžta legendinė „raketa“ (97)

Beveik baigtas laivo, kuris į Nidą plaukė nuo 1963 m., remontas. Planuojama, kad šį...

Grybauskaitė: Lietuvos žmonėms pasisekė nerekomenduoja sekti Zelenskio pavyzdžiu (226)

Balsą antrame prezidento rinkimų ture atidavusi kadenciją baigianti šalies vadovė Dalia...

Skaisgirių skyrybos bus skandalingos: išplatintuose kadruose tik suaugusiems – jų santykių dramos? (34)

Skirtingais keliais sukantys Vaida ir Rolandas Skaisgiriai, regis, gražiuoju neišsiskirs. Nors pora...

Pranešama, kad Brandonas Daviesas pasiekė susitarimą su „Real“ klubu (1)

Kauno „Žalgiryje“ dvejus metus rungtyniavęs vidurio puolėjas Brandonas Daviesas 2019-2020 m....

Techninių apžiūrų tvarka gali keistis: pajudino dešimtmečius veikiantį monopolį (313)

Privalomąją techninę apžiūrą Lietuvoje teikia dešimt pelningai dirbančių įmonių. Visos jos...