Filmo kūrėjai išties turi, kuo pasigirti: filme jiems pavyko surinkti superkomandą – tris „Oskarų“ laimėtojus (B. Afflecką, Jeremy Ironsą, J.K. Simmonsą) ir net keturis nominantus (A. Adams, Willemą Dafoe, Diane Lane, Jesse Eisenbergą). Tokių kino hitų kaip „300“, „Žmogus iš plieno“ bei „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ kūrėjo Z. Snyderio režisuotoje juostoje pamatysime, kas vyksta po to, kai žūva Supermenas, tad filmo epicentre atsiduria Betmenas.

Būtent Briusui Veinui tenka surinkti pačių stipriausių superherojų komandą ir išgelbėti pasaulį. Tačiau dar vasarą kino pasaulyje ėmė sklandyti kalbos, jog šis B. Afflecko vaidmuo „Teisingumo lygoje“ bus paskutinis.

San Diego Comic-Con konferencijoje paklaustas, ar jis po „Teisingumo lygos“ tikrai atiduos savo Betmeno atributus kažkuriam kitam aktoriui, B. Afflecas išsisuko nuo tiesaus atsakymo sakydamas, jog „jis yra laimingiausias vyrukas, galėdamas vaidinti šį herojų“.

Tačiau prasidėjus juostos „Teisingumo lyga“ pristatymo renginiams, aktoriaus atsakymai į tą patį klausimą nuskambėjo su kur kas mažiau entuziazmo.

„Aš apie tai nieko nežinau. Pažiūrėsim, ką atneš ateitis“, – žurnalistams sakė B. Affleckas.

Pastaruoju metu Holivudo žvaigždė, atrodo kyla iš gyvenimo duobės. Po vasarį vykusios „Oskarų“ ceremonijos vėl gydytis alkoholizmo į reabilitacijos kliniką papuolęs 45-erių aktorius dar gerokai prieš tai buvo paliktas žmonos Jennifer Garner, su kuria augina tris vaikus. Tiesa, nors pora jau yra padavusi skyrybų prašymus, kol kas jie oficialiai vis dar šeima ir kiekvieną savaitgalį susitinka bažnyčioje.

B. Affleckas turi ir naują mylimąją – šiuo metu jis susitikinėja su TV prodiusere Lindsay Shookus. Būtent ji jam suteikė jėgų vėl atsistoti ant kojų ir vėl bandyti susigrąžinti aplinkinių pasitikėjimą.

Tuo, jog aktorius, galima sakyti, gimė iš naujo, galėsime įsitikinti jau lapkričio 17 dieną kino teatruose pasirodysiančioje veiksmo juostoje „Teisingumo lyga“.

Šalia jo įkūnyjamo Briuso Veino stos Nuostabioji Moteris (Gal Gadot), Akvamenas (Jasonas Momoa), Blyksnis (Ezra Milleris) ir Kiborgas (Ray‘us Fisheris). Teisingumo Lyga pakyla į kovą.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)