Aktoriaus kūnas įspūdingai atrodo dėl 21 tatuiruotės, kurios dengia didžiulius odos plotus.

„Kiekviena mano tatuiruotė kažką man reiškia. Kiekviena iš jų atspindi tai, ką man gyvenime teko išgyventi“, - sakė T. Hardy.

Pažvelkime atidžiau į aktoriaus tatuiruotes ir ką jos iš tikrųjų reiškia, rašo „The Sun“.

MADONA

Ant kairiojo Tomo žasto galima išvysti Renesanso įkvėptą Madonos ir kūdikio portretą. „Tai susiję su motinyste, - aiškino jis. – Man teko išgyventi daug dalykų, kai palikau namus, tapau tėvu ir suaugau, tapdamas savo paties motina“.

LONDONAS

Hamersmite gimęs aktorius prie kairės rankos alkūnės yra išsitatuiravęs Londono horizonto liniją.

ŽVAIGŽDĖ

Ant peties ištatuiruota žvaigždė reiškia tėvystę: „Tėvystė priverčia galvoti, kaip gyvensi savo gyvenimą“.

VILKAS

Kūno meną ant Tomo vidinio dilbio veikiausiai įkvėpė „Hju Glaso legenda“. „Tai vilkas, varnas ir šventoji širdis. Taigi mano širdis yra mano rankovėje. Varnas ir vilkas man yra svarbūs gyvūnai“, - aiškino jis.

DRAKONAS

Drakonas po kairiąja Tomo ranka simbolizavo meilę buvusiai žmonai Sarah, kuri gimė Drakono metais. Jis tvirtina, kad jos inicialus buvo išsitatuiravęs įvairiose savo kūno vietose, bet daugumą jų jau pašalino.

VĖLIAVA

Didžiosios Britanijos vėliava ant Tomo krūtinės reiškia pasididžiavimą savo šalimi. „Tai buvo menininkas su adata“, - sakė aktorius apie žmogų, kuris ją ištatuiravo - Bryaną Glatiotisą iš „Dark Day Tattoo“ studijos Kanados Vankuverio mieste.

LINDY

Iš karto po drakonu Tomas nešioja savo agentės Lindy King vardą.

„Pasakiau jai: „Jei kada nors išgarsinsi mane Holivude, išsitatuiruosiu tavo vardą“. Taip ir padariau“, - pasakojo aktorius.

NUMERIS

Ant dešiniojo raktikaulio šviečia jo geriausio draugo Patricko tėvo jūrų pėstininko numeris – 1338046. „Mano personažas iš filmo „Warrior“ („Karys“) yra išsitatuiravęs savo karo draugo tapatybės numerį, taigi aš pasidariau tą patį – tiek dėl filmo, tiek iš pagarbos ir meilės savo geriausiam draugui“, - sakė jis.

KOL NUMIRSIU

Tatuiruotė ant dešiniojo pilvo šono skelbia: „Till I die SW“ („Kol numirsiu SW“). Ji skirta buvusiai žmonai Sarah Weird, kurią jis buvo vedęs nuo 1999 iki 2004 metų. „Tai tas dalykas, kuris vadinamas tatuiruote per klaidą“, - vėliau aiškino jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)