Eddie Murphy yra suvaidinęs devyniuose filmuose, peržengusiuose 100 mln., Benas Stilleris - aštuoniuose, Vincas Vaughnas ir Owenas Wilsonas – septyniuose, Willas Ferrellas – penkiuose.

Komedijoje „Suvaidink mano žmoną“ A. Sandleris vaidina su sena gera savo drauge (jiedu jau kelis dešimtmečius buvo pažįstami dar prieš tapdami Holivudo žvaigždėmis) Jennifer Aniston. Jiedu pasakoja linksmą ir gana painią istoriją pasakoja apie Denį (akt. Adamas Sandleris) — daug pasiekusį ir pasiturintį plastikos chirurgą, kuris savo vienatvę praskaidrina viliodamas moteris melaginga istorija apie tai, kad yra nelaimingai vedęs.

Bet pagaliau jis sutinka svajonių merginą — Palmer (akt. Brooklyn Decker), kuriai nenusiteikęs meluoti ir išties nemeluoja. Deja, jo ankstesni melai pakiša koją: Palmer randa vestuvinį žiedą, kuriuo Denis naudodavosi kaip jauku merginoms „kabinti“. Bijodamas pripažinti tiesą, jis sumeluoja merginai, jog skiriasi su žmona.

Denis įkalba savo ištikimą padėjėją Kateriną (akt. Jennifer Aniston) suvaidinti jo žmoną, su kuria netrukus išsiskirs. Tačiau vienas melas gimdo kitą ir užverda tikra košė. Palmer pažintis su Denio „žmona“ baigiasi bendra kelione į Havajus, į painią istoriją įtraukiami ir Katerinos vaikai. Havajuose Denio, Katerinos ir Palmer laukia savaitgalis, pakeisiantis jų visų gyvenimus.

Nuotaikingas pasakojimas apie trumpas melo kojas jau pelnė žiūrovų simpatijas abejose Atlanto pusėse. Vien tik JAV komedija jau penktą savaitę yra populiariausių filmų dešimtuke. Ironizuodamas Adamas Sandleris sako, kad filmas greičiausiai toks populiarus todėl, kad moterims patinka žiūrėti, kaip jas apgaudinėja vyrai.

Premjeros proga paklausėme, ką apie vyrus, žmonas bei jų santuokas galvoja vaikai:

Romantinė komedija, kurioje vaidina puikūs Holivudo aktoriai Lietuvos kino teatruose - jau nuo šio penktadienio, balandžio 1 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją