12
Kitas

Teisingi atsakymai

Kino viktorinos dalyvių lauks įvairūs klausimai, į kuriuos norint atsakyti reikės gerai pasukti galvas, smagi ir heloviniška atmosfera bendraminčių būryje bei smagūs prizai.

Kino viktorinos metu bus užduodami klausimai, susiję su įvairiais siaubo filmais, jų kūrėjais ir įdomiausiais faktais. Todėl, jeigu esate žiūrėję klasikinius siaubo filmus kaip „Psichopatas“, „Švytėjimas“ ir „Košmaras guobų gatvėje“, o taip pat nevengiate ir naujų, XXI amžiuje sukurtų „siaubekų“, pradedant „Skambučiu“ ir baigiant „Išvarymu“ su „Anabele“, spalio 24 dieną su savo komanda ateikite į Restobarą „Kablys“ įrodyti, jog Jūs esate patys kiečiausi siaubo filmų gerbėjai Vilniuje.

Žaidimo organizatoriai „Teminės kino viktorinos“ dalijasi keliais klausimais iš būsimo žaidimo. Pasitikrinkite savo žinias!

P.S. Teisingus atsakymus rasite kitame puslapyje.

1. Šio 2007 metų filmo režisierius dabar tituluojamas siaubo žanro karaliumi, tačiau šiam filmui pasirodžius kino ekranuose, jis vos nebaigė karjeros dėl labai prastų juostos finansinių rezultatų. Vieną iš pagrindinių vaidmenų filme atliko Marko Wahlbergo vyresnysis brolis Donnie‘is, kuriam teko susidurti su mirtį nešančia Meri Šou. Apie kokį filmą kalbama?

2. Šis personažas būdamas vaiku nužudo savo vyresnę seserį, tačiau po daugelio metų, pabėgęs iš psichiatrinės ligoninės, jis vėl pradeda žudyti. Jo tikslu tampa jaunesnioji sesuo, gyvenanti pas įtėvius. Šis personažas pasirodė visuose šios serijos filmuose, išskyrus trečiąją dalį, o 2007 metais jis susilaukė naujo kvėpavimo perdirbinyje. Apie kokį personažą ir filmų seriją kalbama?

3. Tai pirmasis pilnametražis šio filmo režisieriaus darbas. Jis tapo tiesioginiu to paties pavadinimo 1978 metų klasikinio filmo perdirbiniu, kurį tada sukūrė George‘as A. Romero. Koks tai filmas?

4. Jį įkūnijo du aktoriai – vienas 1984 metais, o kitas 2010 metais. Bendrai, buvo susilaukta 9 filmų, kuriame jis pasirodė. Tiesa, viename iš jų jam teko susidurti su dar vienu žymiu siaubo filmų personažu. Kas jis?

5. Šiam filmui pasirodžius kino ekranuose, jis buvo ganėtinai šaltai sutiktas kino kritikų, dėl to juosta buvo nominuota dviem Auksinėms avietėms blogiausio režisieriaus ir aktorės kategorijose. Dabar šios nominacijos atrodo absurdiškos, o pats filmas įgavo ne tik kultinį statusą, bet yra vardijamas kaip vienas geriausių savo žanro atstovų. Įdomu ir tai, jog nepanaudotus šio filmo kadrus galima matyti 1982 metų filme „Bėgantis skustuvo ašmenimis“. Koks šio filmo pavadinimas?

12
Kitas

Teisingi atsakymai

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)