Naujame interviu Japonijos televizijos kanalui „Star Channel“ serialo kūrėjai Davidas Benioffas ir D. B. Weissas pirmą kartą skyrė dėmesio neapdairiai klaidai. Vyrai teigė, kad dabar šis komandos neapsižiūrėjimas atrodo juokingas.

„Buvome taip susitelkę į Daenerys ir Joną Snow, kad tiesiog nepastebėjome vienkartinio kavos puodelio, – sakė 48-erių metų amžiaus D. Benioffas. – Todėl iš pradžių aš negalėjau patikėti, kad galutinėje versijoje palikome tokią klaidą, paskui pasidarė labai gėda. Kaip galėjome nepamatyti puodelio kadro viduryje? Galiausiai apmaudą pakeitė juokas.“

D. Benioffas taip pat palygino klaidą su persiško kilimo gamyba, t. y. „nieko blogo truputį suklysti, nes tik Dievas sugeba viską atlikti tobulai. Regis, vienkartinis kavos puodelis buvo mūsų persiškas kilimas.“

48-erių metų amžiaus D.B. Weissas juokdamasis pritarė: „Todėl jį ir palikau ant stalo.“

Vienoje iš paskutinio sezono serijų, pavadintoje „Last of the Starks“, priešais aktorės Emilia Clarke vaidinamą personažą Daenerys ant stalo stovi vienkartinis kavos puodelis.

Kadras iš serialo "Sostų karai"

Puodelis, atsidūręs didžiojoje Winterfell menėje po mūšio vykusios puotos metu, vėliau buvo pašalintas skaitmeniniu būdu srautinio vaizdo transliavimo portale „HBO Go“. Kabelinės televizijos tinklas linksmai sureagavo į žioplą klaidą ir savo pareiškime teigė, kad „latės kavos puodelis buvo klaida, nes Daenerys užsisakė žolelių arbatos“.

Aktorė Sophie Turner juokais neapdairumu apkaltino „tinginį“ Kitą Haringtoną.

Kadrui su vienkartiniu kavos puodeliu žaibiškai išplitus internete, „Sostų karų“ žvaigždės juokais vertė kaltę vieni ant kitų.

Birželio mėnesį Sophie Turner, atlikusi Sansos Stark vaidmenį, gynėsi nuo kaltinimų, kad puodelis priklausė jai, ir nurodė du galimus kaltininkus.

„Kavos puodelis stovėjo ties Kito Haringtono kėde, – sakė 23-ejų metų aktorė laidoje „Conan“. Iš pradžių pagalvojau, kad jį pamiršo Emilia, bet nemanau, kad ji taip kvailai pasielgtų.“

„K. Haringtonas – tinginys, nenustebčiau, jei būtų palikęs puodelį, – juokaudama tęsė ji. – Mano kėdė buvo prie Kito, paskui jis sujudėjo, todėl kadre atrodo, jog puodelis stovi prie mano kėdės, tačiau jis ne mano. Neabejoju, kad tai jo gėrimas.“

S. Turner vyras Joe Jonas, kuris praleido nemažai laiko paskutinio, aštuntojo, sezono filmavimo aikštelėje, taip pat turėjo teisintis dėl nelemtojo puodelio.

„O, kad tai būtų buvusi mano klaida!“, – gegužės mėnesį „YouTube“ kanalo „First We Feast“ laidos „Hot Ones“ metu sakė jis.

„Būtų neblogas pasiekimas, – pritarė jo brolis Nickas Jonas. – Galėtum visiems girtis, kad sugadinai „Sostų karų“ seriją.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)